Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η 12GODS βραβεύτηκε ως η καλύτερη Startup της χρονιάς

Η εταιρεία εργάζεται στον χώρο του agrofood και του footech, έχοντας δημιουργήσει βιοδιασπώμενες κάψουλες για αφέψημα από βότανα.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο SNFCC – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου απονεμήθηκαν τα Βραβεία Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.  

Κατά τη διάρκεια της απονομής, αναδείχθηκαν μια σειρά από μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις για το έργο τους σε επίπεδο βιώσιμης και καινοτόμου ανάπτυξης σε σχέση με το περιβάλλον. Ανάμεσα τους και η 12GODS, η οποία βραβεύτηκε ως η “Kαλύτερη Νεοφυής Επιχείρηση της Χρονιάς”, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πολυάριθμων υπουργών, βουλευτών και φορέων. 

Η ελληνική νεοσύστατη εταιρεία ξεχώρισε μεταξύ άλλων για την διαμόρφωση προϊόντων που εντάσσουν τα ωφέλιμα στοιχεία των βοτάνων, μηδενίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προσαρμόζοντας τα στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, καθιστώντας τα συμβατά με μηχανές NespressoTM.

Η Startup ευχαρίστησε όσους την στήριξαν εκ των οποίων το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Elevate Greece, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και το Aroma hub, για την συνεργασία χρόνων ως μία ομάδα με κοινό όραμα και στόχους, καθώς και την θερμοκοιτίδα thea. 

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα της εταιρείας θα διατεθούν από τον όμιλο Ahold-Delhaize και την ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τον στόχο της εταιρείας να διαδώσει την σημασία που έχουν τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά για την υγεία των ανθρώπων και της φύσης.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις