Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lidl Ελλάς: Καμπάνια Plastic Free Greece για την περιβαλλοντική αφύπνιση

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λασκαρίδη το πρόγραμμα «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης» ταξίδεψε σε διάφορα νησιά με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα βιωσιμότητας.

Η Lidl Ελλάς συνέχισε και φέτος το έργο της εναλλακτικής τουριστικής καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Santorini», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και ενσωματώθηκε κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης». Έτσι το «Plastic Free Greece» ταξίδεψε σε Χανιά, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα. Στόχος της Lidl Ελλάς και του Kοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης ήταν και παραμένει, να πείσουν τους ανθρώπους ότι αξίζει να δοκιμάσουν να ζήσουν την καθημερινότητά τους με έναν πιο βιώσιμο τρόπο.

Σε κάθε προορισμό πραγματοποιήθηκαν δύο παράκτιοι και δύο υποβρύχιοι καθαρισμοί, ενώ στους περισσότερους από αυτούς ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου συζητήθηκαν η στρατηγική του Ιδρύματος και της Lidl Eλλάς σχετικά με τη μείωση της αλόγιστης χρήσης πλαστικού, καθώς και τα επόμενα βήματα της δράσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις