Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γιατί o συνδυασμός φορητού υπολογιστή – κινητού Huawei ειναι ιδανικός

Το Huawei MateBook 14s πέρα απο ένα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης laptop μπορεί να σας "λύσει τα χέρια" στις καθημερινές εργασίες οταν συνδιαστεί με ενα κινητό Huawei.

Μερικές μέρες πριν παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση της Huawei στον φάρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για το ολοκαίνουργιο Huawei MateBook 14s και πολύ απλά εντυπωσιαστήκαμε από την ευκολία επικοινωνίας και τη συνεργασία με διάφορες συσκευές.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο μοντέλο είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το προηγούμενο, με το βάρος να αγγίζει τα 1,4 κιλά ενώ το σώμα είναι μεταλλικό το οποίο προσδίδει κορυφαία αίσθηση και ποιότητα. Η οθόνη αφής 10 σημείων είναι 14 ιντσών, LPTS, 3:2, ανάλυσης 2520 x 1680, 213 PPI και ρυθμό ανανέωσης 90/60Hz και με εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι επιλογές για τον επεξεργαστή είναι ο 11ης γενιάς Intel Core i5-11300H αλλά και ο Intel Core i7-11370H με ενσωματωμένη GPU Iris Xe και μνήμη 8 και 16GB με 512GB και 1TB NVMe SSD. H μπαταρία δίνει μεγάλη αυτονομία. άνω των 10 ωρών συνεχούς χρήσης video, ενώ έχει δυο υποδοχές USB-C, 2 υποδοχές USB 3.0 και μια θύρα HDMI. Από συνδεσιμότητα αξίζει να αναφερθεί η υποστήριξη του Wi-Fi 6 με υψηλές ταχύτητες, λιγότερα προβλήματα και υποστήριξη WPA3.

Έρχεται και σε ένα νέο χρώμα, πράσινο, μαζί με το γκρι, το οποίο είναι ξεχωριστό και πανέμορφο, με Windows 10 τα οποία αναβαθμίζονται άμεσα σε Windows 11. Αν βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα και το πιάσετε στα χέρια σας θα καταλάβετε αμέσως την αίσθηση της ποιότητας αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζητήσετε επίδειξη του Huawei Share σε συνδυασμό με ένα Smartphone ή ένα Tablet. Συγκεκριμένα οι συσκευές που προσφέρουν όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας είναι οι Huawei MatePad Pro 12,6″, Huawei nova 9, η εντυπωσιακή οθόνη Huawei MateView, τα ακουστικά Huawei FreeBuds 4, το Huawei Bluetooth Mouse και το Ultrathin Keyboard.

Όλες οι παραπάνω συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν απρόσκοπτα μεταξύ τους, χωρίς ρυθμίσεις με την μεταφορά δεδομένων, όπως αρχεία, εικόνες αλλά και εργασία σε δυο οθόνες παράλληλα ή σε μια από τις δυο για παράδειγμα να γίνεται απλά φέρνοντας τις συσκευές κοντά, σχεδόν όπως στις ταινίες. Για παράδειγμα τηλεδιασκέψεις μπορούν να γίνονται στο tablet ενώ δουλεύετε στον φορητό ή να χρησιμοποιείτε σαν touchpad με γραφίδα το tablet και να δουλεύετε το αρχείο εικόνας για παράδειγμα στο φορητό επίσης. Επίσης, μέχρι τρία παράθυρα του Smartphone μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη του φορητού για εργασία σε αυτές.

Οι τιμές των φορητών ξεκινάνε από τα 1.199 ευρώ για το μοντέλο με τον Core i5 / 8GB RAM / 512GB SSD και φτάνουν στα 1.599 ευρώ για το μοντέλο με τον Core i7 / 16GB / 1TB SSD.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις