Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα Χανιά αποκτούν Wolt!

Πρόκειται για την 5η πόλη στην οποία επεκτείνεται η εταιρεία εντός του 2021.

Συνεχίζεται δυναμικά η γεωγραφική επέκταση της Wolt, με τα Χανιά να αποτελούν τη νέα πόλη στην οποία είναι διαθέσιμη η εμπειρία της δημοφιλούς εφαρμογής online delivery, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του portfolio της εφαρμογής με νέες κατηγορίες προϊόντων. 

Η πόλη των Χανίων είναι η 5η πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της εντός του 2021, έπειτα από το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο. H Wolt συνεργάζεται στενά με εστιατόρια και καταστήματα της πόλης, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Παράλληλα, παρέχει συμπληρωματικό εισόδημα στους συνεργάτες διανομείς, οι οποίοι επιλέγουν ελευθέρα πότε, πού και πώς θέλουν να εργαστούν. Επιπλέον, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση. 

Οι πελάτες της Wolt λαμβάνουν στην πόρτα τους ό,τι χρειαστούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και μπορούν επίσης να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Οι συναλλαγές τους γίνονται τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά, ενώ παρέχεται και ο προγραμματισμός της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες της Wolt έχουν στη διάθεσή τους την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα. 

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία της Wolt στα Χανιά» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε ότι «Η οικογένεια της Wolt μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους πελάτες στις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια και οφέλη της Wolt. Στη Wolt κάνουμε τη διαδικασία ανακάλυψης και διανομής φαγητού, καθώς και άλλων προϊόντων πιο εύκολη από ποτέ.».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις