Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Wolt πάει Θεσσαλονίκη και αποκτά νέο dark store στο Περιστέρι

Η εταιρεία καλύπτει πλέον περισσότερες περιοχές τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market, για πρώτη φορά εκτός Αττικής, σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από το επίσημο λανσάρισμα εντός του 2021. Παράλληλά, ένα νέο dark store στο Περιστέρι προστίθεται στο υπάρχον δίκτυο για να καλύψει τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, ως απάντηση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες. 

Τα ψώνια του supermarket έρχονται πλέον στην πόρτα των πελατών της Wolt σε περίπου 20 λεπτά, μέσω του Wolt Market, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 07:30 έως τις 00:00. Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, που διαρκώς αυξάνονται, έχουν τοποθετηθεί στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market. Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα, ενώ η εταιρεία παρέχει και διάφορες προσφορές στους καταναλωτές της. 

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store στη Θεσσαλονίκη είναι Θέρμη, Καλαμαριά, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω και Κάτω Τούμπα, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές, Άγιος Παύλος, Κέντρο, Συκιές και Ξυροκρίνη. Αντίστοιχα στην Αττική, με το νέο dark store στο Περιστέρι αποκτούν κάλυψη οι περιοχές Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Σεπόλια, Ταύρος, Ρέντη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι και Άγιοι Ανάργυροι. 

Η Wolt επεκτείνει με ρυθμούς στη χώρα μας το δίκτυο dark stores, που λειτουργούν συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, ενισχύοντας τις διαθέσιμες επιλογές με προϊόντα supermarket, μέσω του Wolt Market. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt αναπτύσσει ένα δίκτυο dark stores.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις