Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Hey, Disney”: Η Alexa της Disneyland έρχεται το 2022

Μια νέα διαδραστική εμπειρία ετοιμάζει η Disneyland για τον επόμενο χρόνο και τους επισκέπτες της.

Ο νέος φωνητικός βοηθός της Disney είναι γεγονός και βασίζεται στην Amazon. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το “hey, Disney” θα τοποθετηθεί στα δωμάτια των ξενοδοχείων της Disneyland το 2022.

Όπως και στη Walt Disney, η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μαζί με την Alexa σε ηχείο Echo δωματίου και θα διαχειρίζεται ατομικά αιτήματα, εξυπηρετώντας ή λέγοντας από ιστορίες μέχρι αστεία. 

Το πάρκο θα φιλοξενεί περισσότερη τεχνολογία προς έκθεση όλων, καθώς τα wearables MagicBand+ θα φτάσουν επίσης στη Disneyland το 2022.   

Για να μπουν στο πάρκο οι επισκέπτες θα φορούν ένα βραχιολάκι, με το οποίο μπορούν να κάνουν αγορές ανέπαφα, ενώ ένα μείγμα φωτισμού, απτικής ανάδρασης και έλεγχος χειρονομιών θα αναβαθμίζουν τις εμπειρίες τους όσο κινούνται σε ορισμένα σημεία του πάρκου. 

Το διαδραστικό περιβάλλον που ετοιμάζει η Disneyland έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει κάποια κομμάτια της, χωρίς να ξαφνιάζει τους επισκέπτες με τα “μαγικά” του.  

Οι προσθήκες αυτές θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρόνο και να φανούν αρκετά χρήσιμες, όταν πολλοί έχουν αναπτύξει μια ευαισθησία απέναντι στη σωματική επαφή εν μέσω πανδημίας.  

Πρόκειται ουσιαστικά για την αναβάθμιση της εικόνας των ίδιων των πάρκων. Η Disney θέλει σαφώς να αναδείξει τα πάρκα της ως τεχνολογικά εξελιγμένα, και ο συνδυασμός του φωνητικού ελέγχου με συσκευές που φοριούνται στον καρπό μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις