Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Ηλίας Σούσης CEO στο Wikifarmer

O Ηλίας Σούσης, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στο Wikifarmer. Ο συνιδρυτής του Wikifarmer, έχει εμπειρία 11,5 ετών από τη Google, όπου έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Regional Business Development Manager στην Google Ιρλανδίας για τις αγορές Νότιας Ευρώπης και Αφρικής και στη συνέχεια ως Head of Domestic Market, Agencies and YouTube σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Προηγουμένως εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης και ξεκίνησε το δικό του startup στον χώρο της ένδυσης. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει MBA από το INSEAD.

Η προσθήκη του Ηλία Σούση στην ομάδα του Wikifarmer, έρχεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την startup πλατφόρμα που συνδέει παραγωγούς και προμηθευτές αγροτικών προϊόντων με B2B αγοραστές, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει να επιδείξει ταχεία ανάπτυξη και της οποίας το όραμα είναι η ψηφιοποίηση του τομέα παγκοσμίως.

Το Wikifarmer ξεκίνησε ως το Wikipedia του Farming και σύντομα εξελίχθηκε σε μία πλατφόρμα αγοραπωλησιών μεταξύ παραγωγών κι επιχειρήσεων με πρώτη αγορά ανάπτυξης την Ελλάδα, ωστόσο σύντομα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ήδη πολλοί παραγωγοί ή επιχειρήσεις τροφίμων έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις μέσα από την πλατφόρμα εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητές της, αλλά και τη συνεχώς αναπτυσσόμενη διείσδυση του internet και στις B2B συναλλαγές, συνεπώς αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της χρήσης της πλατφόρμας τα επόμενα χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις