Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Open day του hackathon για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου

Έρχεται το Open Day του μαραθωνίου καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση “ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon”, τον οποίο διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.). To Open Day θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως με την χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:30 π.μ.

Στο Open Day μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας, καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων ή χορηγοί επικοινωνίας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Α’ Μέρος
– Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

Β’ Μέρος
– Παρουσίαση του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Gov 5.0 Hackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες

Γ’ Μέρος

  • Στρογγυλά Τραπέζια

– Open Data και Τοπική Αυτοδιοίκηση
– Καινοτόμες Ιδέες Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α

Στόχος του Μαραθωνίου Καινοτομίας ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon είναι η δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών για τις ανάγκες φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) με την ενεργοποίηση πνεύματος καινοτομίας και συνεργασίας μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων που διαθέτουν νέες καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο και, ταυτόχρονα, προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό υπηρεσιών.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Open Day του ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon και να ενημερωθούν για τον Μαραθώνιο Καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Περισσότερα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις