Η Wolt τις φετινές γιορτές βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

Με αυτή την πρωτοβουλία η Wolt συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας ανά την επικράτεια. Στο πνεύμα των εορτών αναλαμβάνει δράση και συμβάλει στην ενίσχυση του πλέγματος της κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες 7 πόλεων.

Αυτές τις γιορτές, η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με φορείς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, με στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt από εχθές Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, και στις 7 πόλεις όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, οι φίλοι της επιτυχημένης εφαρμογής μπορούν προσφέροουν το ποσό της προτίμησης τους (από 5 έως 50 ευρώ) ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς:

  • το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)
  • το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης
  • το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων
  • το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου
  • το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας – Παιδικά Χωριά SOS
  • ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου
  • το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον εκάστοτε φορέα θα εξαργυρωθεί σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφερθούν απευθείας από τους φορείς στους ωφελούμενους τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας. Παράλληλα, η Wolt και το Wolt Market θα ενισχύσουν αυτούς τους 7 φορείς προσφέροντας επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής με σκοπό να πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ωφελούμενων.

Με αυτή την πρωτοβουλία η Wolt συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας ανά την επικράτεια. Στο πνεύμα των εορτών αναλαμβάνει δράση και συμβάλει στην ενίσχυση του πλέγματος της κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες 7 πόλεων. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη δράση δεν συνδέεται με παραγγελία από την εφαρμογή της Wolt.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας της Wolt είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που στεκόμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των πόλεων που έχουμε παρουσία. Μέσω της ενίσχυσης του έργου 7 φορέων, που επιτελούν ένα αξιέπαινο έργο σε καθημερινή βάση, βοηθούμε συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στις αυξημένες τους ανάγκες λόγω των εορτών» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Πρόσθεσε επίσης «Οι γιορτές αυτές ας είναι μία ευκαιρία να ανακουφίσουμε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, συμβάλλοντας στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης».

Διαβάστε επίσης:

Η Wolt πάει Θεσσαλονίκη και αποκτά νέο dark store στο Περιστέρι

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις