Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μια tech λίστα για τα 8+1 δώρα των Χριστουγέννων

Φέτος με τόσα νέα προϊόντα που έχουν βγει στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές για να κάνετε τους δικούς σας χαρούμενους. Κονσόλες παιχνιδιών, κομψά λάπτοπ, έξυπνα ηχεία και διάφορα gadget βρίσκονται εκεί έξω με τα μάτια όλων να περνούν καρφωμένα στις βιτρίνες και να “χαζεύουν” τα μελλοντικά ή απλά επιθυμητά τους αποκτήματα.  

Το Startupper σημείωσε κάποια είδη που τελευταία κάνουν θραύση ανάμεσα μας και τα έβαλε σε μια σειρά για να μην ψάχνεστε.  

Αυτά είναι -κατά την άποψη μας- τα πιο catchy δώρα για όλα τα γούστα:  

Apple iPhone 13

Η νέα έκδοση ήρθε έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία με την προηγούμενη αλλά με ενισχυμένη μπαταρία, μεγαλύτερη φωτογραφική κάλυψη, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, καλύτερο επεξεργαστή και 120 Hz οθόνη σε συνδυασμό με τηλεσκοπικό φακό.  

Google Nest Mini

Ένα έξυπνο ηχείο που μετατρέπει το σπίτι σε αυτόματο χειριστήριο για την εκτέλεση διάφορων εσωτερικών εργασιών όπως το άνοιγμα φώτων, παραθύρων, μουσικής συντονίζοντας τα με μια εντολή. 

Huawei Mate Book 14S Green

Ένα κομψό λάπτοπ που συνδέεται με το smartphone, έχει δακτυλικό αποτύπωμα και ανάλυση 2.5K είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο, το σπίτι ή το πανεπιστήμιο ενώ προστατεύει τα μάτια για πολύωρο homework. 

Huawei FreeBuds 4 Ceramic White

Τα ασύρματα ακουστικά είναι το μέλλον της μουσικής εμπειρίας, ανθεκτικά και βολικά, ρυθμίζουν με ένα άγγιγμα τον ήχο απέναντι στον εξωτερικό θόρυβο, συνδέονται με τρίτες συσκευές, ενώ αντέχουν έως και 22 ώρες με πλήρη φόρτιση.  

Xiaomi Mi Box S 4K TV Media Player

Μια εύχρηστη συσκευή που κάνει την τηλεόραση έξυπνη για άφθονο Netflix, βίντεο στο YouTube και streaming – συμβατή για screen mirroring με το κινητό, το τάμπλετ και τον υπολογιστή που εγγυάται υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. 

Sony Playstation 5

Γραφικά νέας γενιάς με αποκλειστικούς τίτλους – single player, βίντεο έως 8K ανάλυση, άμεση φόρτωση παιχνιδιών, τεχνολογία απτικής ανάδρασης για πλήρες feedback και 3D ήχο για μια ρεαλιστική εμπειρία από την κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών.  

Xbox Series S

Πολλά δωρεάν παιχνίδια μέσω της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας, γραφικά από άλλον πλανήτη, μικρότερο και πρακτικό μέγεθος, αξεπέραστες ταχύτητες φόρτωσης, μια ψηφιακή κονσόλα που αναβαθμίζει την έννοια του παιχνιδιού “ζωντανεύοντας” το στην οθόνη.  

Nintendo Switch 32GB Red/Blue Joy

Η κονσόλα για παιχνίδια συνδυάζει την σταθερότητα με την μόνη φορητή συσκευή για gaming της αγοράς, έχει δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ και συνιστά πλέον ένα value for money είδος για όσους λατρεύουν τα all time classic και ιστορικά παιχνίδια. 

XIAOMI Mi Electric Scooter Essential

Το ποδήλατο του μέλλοντος που φορτίζει και ταξιδεύει γρήγορα στους δρόμους της πόλης, αναδιπλώνεται και μετακινείται εύκολα παντού, συνδέεται με bluetooth και αποτελεί μια λύση για όσους σκέφτονται οικολογικά και θέλουν την αυτονομία τους. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις