Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρώην στελέχη της Revolut “σηκώνουν” 3,5 εκατ. δολάρια για fintech

Δύο πρώην στελέχη της Revolut συγκέντρωσαν 3,5 εκατ. δολάρια για να δημιουργήσουν έναν αυτοματοποιημένο κόμβο χρηματοδότησης. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τις εταιρείες να βελτιώσουν τη λήψη των εταιρικών αποφάσεων και την διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων.  

Η LiveFlow που ιδρύθηκε πριν από 11 μήνες από τους βετεράνους της Revolut, τον CEO Lasse Kalkar και την COO Anita Koimur, μαζί με τον CTO Evan O’Brien, στοχεύει στον εξορθολογισμό και την επιτάχυνση του τρόπου με τον οποίο γίνεται η χρηματοοικονομική διαχείριση εντός των οργανισμών. 

Στον γύρο χρηματοδότησης ηγήθηκαν οι Moonfire Ventures μαζί με τους Y Combinator, Seedcamp και WndrCo, καθώς και angel επενδυτές όπως ο συνιδρυτής της Klarna, Victor Jacobsson και το πρώην στέλεχος της Google, Bradley Horowitz. 

Η LiveFlow δήλωσε ότι μετά από δεκαετίες σε Excel και Google Sheets, οι υπεύθυνες για τα οικονομικά των εταιρειών ομάδες δυσκολεύονται να εξάγουν χρήσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και επομένως να παράσχουν αποτελεσματικές αναφορές από τα μαζικά δεδομένα που παράγονται.  

Τα εργαλεία της fintech συμβάλλουν στον συγχρονισμό των δεδομένων που προέρχονται από λογιστικές υπηρεσίες, τράπεζες και πλατφόρμες πληρωμών με τις ειδικά προσαρμοσμένες αναφορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις