Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Motorola θα αναβιώσει τα παλιά της κινητά με Razr τρίτης γενιάς

Η Motorola εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση των αναδιπλούμενων smartphones Razr, σύμφωνα με σχετικό post στο Weibo. Η ανάρτηση έγινε από τον Chen Jin, γενικό διευθυντή της Lenovo στην Κίνα, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για την επιχείρηση smartphone της Motorola, και περιγράφει πώς η εταιρεία εργάζεται “αθόρυβα” πάνω σε μια νέα προσθήκη στη σειρά πτυσσόμενων τηλεφώνων της.

Η εν λόγω δημοσίευση αναφέρει ακόμη ότι το κινητό θα έχει καλύτερο επεξεργαστή, βελτιωμένη διεπαφή αλλά και εμφάνιση. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο, ωστόσο, είναι δύσκολο να ειπωθεί το οτιδήποτε σχετικά με το πόσο διαφορετική θα είναι η συσκευή τρίτης γενιάς από την προηγούμενη. Οι κριτικές για το Razr δεύτερης γενιάς σημειώνουν ότι ήταν περισσότερο ένα bump προδιαγραφών που πρόσθεσε 5G, παρά μια αξιοσημείωτη εξέλιξη από το αρχικό Razr foldable που ανακοινώθηκε το 2019.

Ίσως αυτή η τρίτη απόπειρα να είναι ένα αισιόδοξο εγχείρημα δεδομένου ότι οι δύο προηγούμενες προσπάθειές της δεν απέδωσαν – ακόμη και πριν η Samsung κυκλοφορήσει το κορυφαίο Z Flip 3.

Το γεγονός όμως ότι η εταιρεία εξακολουθεί να παρέχει ενημερώσεις Android για αυτά (αν και με αρκετά αργό ρυθμό), δείχνει ότι η Motorola δεν έχει εγκαταλείψει την αναβίωση του Razr, επιλέγοντας κατά πάσα πιθανότητα να τα θέσει σε κυκλοφορία πρώτα στην Κίνα.

Μένει να δει κανείς αν πρόκειται πραγματικά για μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση ή απλώς για μια ακόμη επανάληψη ενός ξεχασμένου πτυσσόμενου κινητού. Εκπρόσωπος της Motorola απέφυγε να σχολιάσει περαιτέρω τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με τις μελλοντικές συσκευές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις