Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η PwC αγοράζει εικονική γη στο The Sandbox

Η PwC Hong Kong έγινε η πρώτη λογιστική εταιρεία που αγόρασε δημόσια εικονική γη στο The Sandbox.

Η Sandbox, θυγατρική της Animoca Brands, ανακοίνωσε ότι η PwC απέκτησε μια τοποθεσία LAND στο metaverse The Sandbox. Η PwC γίνεται έτσι το πρώτο μέλος ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών και η πρώτη εταιρεία-μέρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC που εισέρχεται δημόσια στο The Sandbox.

Ο William Gee, εταίρος της PwC Χονγκ Κονγκ, σχολίασε σχετικά ότι το metaverse προσφέρει νέες δυνατότητες για τους οργανισμούς που θέλουν να δημιουργήσουν αξία μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, καθώς και να εισάγουν νέους τρόπους συνεργασίας στο δίκυτο τους. Η εταιρεία θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της για να συμβουλεύσει τους πελάτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν το Metaverse σχετικά με το πλήρες φάσμα των προκλήσεων που παρουσιάζει αυτό το αναδυόμενο παγκόσμιο ψηφιακό φαινόμενο.

Κατά πολλούς το The Sandbox συνιστά πρωτοπόρο του metaverse, για έναν ψηφιακό χώρο όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να επωφεληθούν οικονομικά από τους δικούς τους ξεχωριστούς κόσμους, μέσα από εμπειρίες παιχνιδιών με LANDs, δηλαδή NFTs που αντιπροσωπεύουν εικονικά ακίνητα στο The Sandbox.

Εταιρείες όπως η PwC μπορούν να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες που είναι λιγότερο εξοικειωμένες με τα δυνητικά έργα που βασίζονται στο Web 3.0 και να διερευνήσουν τις όποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες υπάρχουν στο οικοσύστημα του metaverse.

Ο Sebastien Borget, COO της The Sandbox, δήλωσε τέλος πως το The Sandbox προωθεί όχι μόνο νέες εμπειρίες αλλά και τρόπους σύνδεσης των brands με τους πελάτες, ενώ διατηρεί έναν μακρύ κατάλογο συνεργασιών όπως η Adidas, ο Snoop Dogg, το The Walking Dead, ο Deadmau5, το Atari, το Rollercoaster Tycoon, τα Care Bears, τα Smurfs και άλλα.

Διαβάστε σχετικά:

Το Sandbox δημιουργεί ένα νέο real estate στον κόσμο του metaverse

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις