Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Taxibeat: Έκπτωση στις πασχαλινές διαδρομές σε συνεργασία με τη Visa

Το Taxibeat συνεργάζεται εκ νέου με τη Visa και προσφέρει έκπτωση -20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, από σήμερα και μέχρι το τέλος Απριλίου.

Επίσης, με κάθε διαδρομή με κάθε συναλλαγή με Visa, οι επιβάτες συμμετέχουν στον ανοιξιάτικο διαγωνισμό της Visa που χαρίζει προπληρωμένες κάρτες αξίας 500 ευρώ καθημερινά και ταξίδια στη Σαντορίνη για 2 άτομα. Περισσότερα για το διαγωνισμό, στο visa.gr.

Η έκπτωση 20% στις διαδρομές του Taxibeat και οι συμμετοχές στις κληρώσεις ισχύουν για όλους τους επιβάτες, σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο επιβάτης πρέπει να έχει εγκαταστήσει την έκδοση 7.8 της εφαρμογής του Taxibeat ή νεότερή της. Μόλις ο επιβάτης ανοίξει την εφαρμογή, θα πρέπει να ορίσει τη Visa του ως τρόπο πληρωμής των διαδρομών του. Στη συνέχεια, μπορεί να καλεί Taxibeat και θα πληρώνει -20% φθηνότερα τις διαδρομές του με Visa μέχρι 30/04/2015.

Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για κλήσεις ταξί από υπολογιστή, ισχύει μόνο μέσω της εφαρμογής του Taxibeat για κινητές συσκευές. Επιπλέον, η έκπτωση δεν ισχύει για αποστολές αντικειμένων μέσω της υπηρεσίας Taxibeat Boxi.

Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις