Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η υβριδική εργασία συναντά την έξυπνη τεχνολογία της HP στην CES 2022

Η HP παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην φετινή έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας στο Λας Βέγκας.

Η HP παρουσίασε νέες συσκευές και λύσεις σχεδιασμένες να βελτιώνουν τις εμπειρίες συνεργασίας και δημιουργίας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εργάζονται και να δημιουργούν όπου κι αν βρίσκονται.

Η υβριδική εργασία απαιτεί πολλά περισσότερα από απλή συνεργασία. Προκαλεί την τεχνολογία να παρέχει την ίδια εμπειρία ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι. Οι χώροι εργασίας είναι πλέον όπου θέλουν αυτοί να είναι, αλλά οι απαιτήσεις της δουλειάς τους δεν αλλάζουν.

«Ο υβριδικός τρόπος ζωής άλλαξε τα πάντα. Τώρα έχουμε περισσότερη ελευθερία να είμαστε παραγωγικοί και δημιουργικοί από οπουδήποτε», δήλωσε ο Alex Cho, πρόεδρος, Personal Systems της HP Inc. «Οι καινοτομίες μας στο υλικό, το λογισμικό και τις λύσεις προσφέρουν τις εμπειρίες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουμε σε έναν υβριδικό κόσμο, παρέχοντας τη δύναμη να συνδυάσουμε τα πιο παραγωγικά μας περιβάλλοντα για εργασία και δημιουργικότητα με τις πιο εμπνευσμένες ιδέες μας».

Συνεχίζοντας να βασίζεται στην πρόσφατη κυκλοφορία του HP Presence, η HP πρόσθεσε νέες δυνατότητες για καλύτερες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης. Οι χρήστες μπορούν πλέον να βελτιώσουν την εικόνα τους στην οθόνη για να εξατομικεύσουν τον τρόπο εμφάνισης τους σε συσκέψεις με το Appearance Filter, ενώ η εφαρμογή myHP παρέχει έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για τον έλεγχο και την προσαρμογή της εμπειρίας τους στον υπολογιστή – όπως η εφαρμογή ρυθμίσεων βίντεο στις εφαρμογές συνδιάσκεψης με ένα μόνο κλικ.

Η HP έχει επίσης διαθέσει την προηγμένη τεχνολογία συνεργασίας σε μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου της, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών της σειράς EliteBook 800 G9, των υπολογιστών της σειράς EliteBook 1000 G9, των ZBook Firefly G9 και των κυρτών οθονών Z40c και Z34c G3 και των πιο πρόσφατων υπολογιστών Elite Dragonfly. Από κάμερες 5 MP με HP Auto Frame έως φίλτρα μείωσης θορύβου που βασίζονται σε τεχνολογία AI και δυναμικής ισοστάθμισης φωνής, το HP Presence προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο προβολής, ακρόασης και ανταλλαγής ιδεών για άτομα εκτός της αίθουσας συσκέψεων.

Οδηγώντας τη συνεργασία του εργατικού δυναμικού σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η HP έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με συσκευές Elite Dragonfly, καλύπτοντας τη ζήτηση των καταναλωτών για premium φορητές συσκευές όσον αφορά στην υβριδική εργασία. Αυτές οι συσκευές οδηγούν την πρόοδο προς την αύξηση της βιωσιμότητας με ανακυκλωμένο μαγνήσιο, αλουμίνιο και πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό.

Συγκεκριμένα, ο HP Elite Dragonfly G3, βελτιστοποιεί αυτόματα την ευκρίνεια της φωνής και τη μείωση θορύβου βάσει AI 2.0 που βελτιώνει τον ήχο και οι χρήστες μπορούν να ακουστούν ακόμα και όταν φορούν μάσκα.

Εξοπλισμένη με έξυπνη φόρτιση, η μπαταρία μαθαίνει μοτίβα εργασίας για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Το HP Wolf Security for Business παρέχει μια ανθεκτική άμυνα έναντι κακόβουλου λογισμικού και πειρατείας.

Ο HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise είναι ο πιο προηγμένος Chromebook για επιχειρήσεις στον κόσμο, σχεδιασμένος για έμφαση σε μορφές εργασίας βασισμένες στο cloud. Παρέχοντας πρωτοποριακές εμπειρίες συνεργασίας και ασφάλεια, ο νέος premium Chromebook δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους χρήστες cloud με την απλότητα του Chrome OS να συνεργάζονται, να μοιράζονται και να καταγράφουν ιδέες. Έ

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κρατούν σημειώσεις και να μοιράζονται ιδέες εν κινήσει με ένα προαιρετικό μαγνητικό στυλό που συνδέεται και φορτίζεται ασύρματα στο πλάι της συσκευής. Η ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου HP Sure View Reflect προστατεύει ακόμη ευαίσθητες πληροφορίες ενώ το HP Sure Shutter μπλοκάρει την webcam με ένα μόνο κλικ.

Οι οθόνες διασκέψεων HP E24m, E27m και E34m προσφέρουν αυθεντικές, πρόσωπο με πρόσωπο, συναντήσεις και συγχρόνως διαθέτουν πιστοποίηση Zoom ενώ με το HP Eye Ease πάντα σε χαμηλό μπλε φως προστατεύονται και τα μάτια του χρήστη.

Πρόσθετες νέες Windows 11 συσκευές που δημιουργήθηκαν για υβριδικά περιβάλλοντα περιλαμβάνουν συγκεκριμένα:

  • Οι HP Elite x360 1040 G9 και HP EliteBook 1040 G9 που υπερβαίνουν τα όρια απόδοσης και ελαφρότητας για τους εργαζόμενους που μετακινούνται παντού. Επανασχεδιασμένες για ομαλές μεταβάσεις στην υβριδική εργασία, οι συσκευές διαθέτουν λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο για μεγαλύτερη εμφάνιση και μείωση του scrolling.
  • Οι υπολογιστές της σειράς HP EliteBook 800 G9 που έχουν επανασχεδιαστεί με λεπτό πλαίσιο και μεγαλύτερη αναλογία clickpad. Ενισχυμένοι από το HP Presence, οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν με προαιρετική αυτόματη παρακολούθηση, Audio by Bang & Olufsen και συνδεσιμότητα 5G.
  • Οι υπολογιστές της σειράς HP EliteBook 600 G9 που είναι εύχρηστοι και εξαιρετικά ασφαλείς καθώς επιτρέπουν την εύκολη τυποποίηση σε υπάρχοντα περιβάλλοντα πληροφορικής, ενώ παρέχουν στους χρήστες τα εργαλεία που χρειάζονται για να εργαστούν σχεδόν από οπουδήποτε.
  • Οι υπολογιστές της σειράς HP ProBook 400 G9 που συνδυάζουν ελαφριά, αναβαθμίσιμα σχέδια με εμπορική απόδοση, ασφάλεια και ανθεκτικότητα –  ιδανικοί για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Νέες ψηφιακές λύσεις

  • HP ENVY Desktop PC: Ο νέος expansive powerhouse για δημιουργούς, σχεδιασμένος να είναι ο κεντρικός κόμβος, με HP Palette, HP QuickDrop και Thunderbolt και δυνατότητα σύνδεσης έως και τεσσάρων οθονών 4K, για χρήση του tablet, του τηλεφώνου ή του υπολογιστή ως δεύτερη οθόνη.
  • HP Z2 Mini G9: Ο πιο ισχυρός μίνι σταθμός εργασίας στον κόσμο, προσφέρει υψηλές επιδόσεις, εξοπλισμένος με επαγγελματικά γραφικά NVIDIA RTX και μετάβαση μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών για σχεδιασμό, απόδοση και προσομοίωση και δυνατότητα ενεργοποίησης ροής εργασιών από 2D σε 3D.
  • HP ENVY 27- inch All-in-One Desktop PC: Μια μικρότερη έκδοση του μοντέλου 34 ιντσών, διαθέτει αληθινά χρώματα, ισχυρή απόδοση και αποσπώμενη μαγνητική κάμερα.
  • HP Z40c G3 και HP Z34c G3 οθόνες: Ευκρίνεια 5K:2K 40, με ενσωματωμένη webcam 4K, γρήγορη σύνδεση με Thunderbolt 3 – αρκετό για να φορτίσει δύο υπολογιστές ταυτόχρονα και με δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης αρχείων μεταξύ των δύο υπολογιστών χωρίς κόπο.
  • Zbook Firefly 14 G9: Aπόδοση επαγγελματικού επιπέδου, webcam με AI και επεξεργαστές Intel® Core™ επόμενης γενιάς.

Διαβάστε σχετικά:

“Ρεσιτάλ” καινοτομίας στη CES 2022 – Στον πυρήνα της έκθεσης οι νέες τεχνολογίες

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις