Η Revolut λανσάρει τη Revolut Bank σε 10 νέες ευρωπαϊκές αγορές

Μια ακόμη κίνηση της νεοτράπεζας που μεταβάλλει τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας που προσφέρει από τους πελάτες της, οι οποίοι έχουν πλέον νέες ανάγκες.

Η Revolut, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα, έθεσε σε λειτουργία την τράπεζα της σε άλλες 10 χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η Revolut είναι έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες της σε αυτές τις αγορές την προστασία που χρειάζονται για τις καταθέσεις τους.

Το χρηματοοικονομικό “super app” της Revolut, το οποίο έχει πάνω από 18 εκατ. πελάτες σε όλο τον κόσμο, εκμεταλλεύτηκε την ευρωπαϊκή εξειδικευμένη τραπεζική άδεια που εξασφάλισε για να αρχίσει την λειτουργία της ως τράπεζα στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία και τη Σουηδία.

Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους σε Revolut Bank μέσα από την εφαρμογή της Revolut εντός ολίγων λεπτών και να εξασφαλίσουν υπηρεσίες για την προστασία των καταθέσεων τους ύψους έως και 100.000 ευρώ, με εγγύηση από την κρατική εταιρεία Deposit & Investment Insurance της Λιθουανίας.

Οι πελάτες στη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Εσθονία, την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία έχουν αυτήν τη δυνατότητα αναβάθμισης από τον προηγούμενο Μάρτιο.

Η Revolut προμηνύει ότι η είσοδος της τραπεζικής ιδιότητας θα μπορούσε να φέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν την υπηρεσία της, σύμφωνα επίσης με μια έρευνα που διεξήχθη στα τέλη του 2020 και διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο σχεδόν το 50% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα κατέθετε τον μισθό του στη Revolut και το 54% θα ξόδευε περισσότερα μέσω της εφαρμογής εάν οι καταθέσεις του ήταν ασφαλισμένες.

Το λανσάρισμα της τράπεζας σε δέκα νέες ευρωπαϊκές αγορές θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες της neobank και θα της επιτρέψει να κυκλοφορήσει μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών στο άμεσο μέλλον, όπως επιβεβαίωσε ο Joe Heneghan, CEO της Revolut Bank.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις