Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Huawei συνεργάζεται με Curve για mobile πληρωμές 

Η Huawei παρουσίασε την Curve Pay για όλους τους χρήστες της στην Ευρώπη, μέσω της οποίας εγκαθιστά μια εναλλακτική του Google Pay.

Η Huawei βρήκε τρόπο να παρακάμψει τους περιορισμούς των ΗΠΑ που την εμποδίζουν να χρησιμοποιεί το λογισμικό Android της Google.  Συγκεκριμένα, εγκατέστησε τη λειτουργία πληρωμών NFC στα έξυπνα τηλέφωνά της με τη βοήθεια της εφαρμογής ενοποίησης καρτών Curve.

Όλοι οι χρήστες της Huawei στην Ευρώπη μπορούν τώρα να κατεβάσουν το Curve Pay για να αρχίσουν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της επιστροφής μετρητών 1% σε όλες τις αγορές τρίτων που γίνονται μέσω τηλεφώνου και 5% στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Huawei στην Τσεχική Δημοκρατία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συμφωνία με τη Huawei είναι παρόμοια με μια προηγούμενη που “‘έκλεισε” μεταξύ της Curve και της Samsung, η οποία επιτρέπει στην κορεατική εταιρεία να χρησιμοποιεί το Google Pay ως μέρος του οικοσυστήματος πληρωμών της.

Οι χρήστες της Huawei θα έχουν πλέον ένα ψηφιακό πορτοφόλι για όλες τις κάρτες τους μαζί με μια πλήρη προβολή όλων των δαπανών με χρήσιμες πληροφορίες, προϋπολογισμό και ρυθμίσεις ελέγχου.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που οι χρήστες της Huawei αποφασίσουν ότι έχουν πληρώσει με λάθος κάρτα, μπορούν να μεταφέρουν πληρωμές που είχαν κάνει παλιότερα από έναν λογαριασμό σε άλλον μέσω της λειτουργίας “Go Back In Time” της Curve.

Διαβάστε επίσης:

Curve: Μια fintech βρήκε λύση στο μπανάρισμα καρτών Visa από Amazon

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις