Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΔΩΔΩΝΗ: Επανασχεδίασε το corporate site της

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας της, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό του corporate site της, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.).

Το νέο site της εταιρείας «ταξιδεύει» το χρήστη μέχρι την Ήπειρο, μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες των παραδοσιακών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και των πανέμορφων τοπίων της περιοχής.

Επιπλέον, στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τις 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, οι οποίες περιλαμβάνουν 80 είδη και προϊόντα, 100% ελληνικά.

Πέρα όμως από τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, στο www.dodoni.eu οι επισκέπτες θα γνωρίσουν παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές, που προτείνουν διάσημοι food bloggers, όλες με ειδικό “μετρητή παράδοσης” απόλυτα συγχρονισμένες με τις νέες τάσεις μαγειρικής. Παράλληλα, θα βρουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για μία ισορροπημένη διατροφή, τις οποίες έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι διατροφολόγοι.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου site της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ανέλαβε η MRM//McCANN.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις