Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Square μπαίνει στην αγορά της Ισπανίας

Η Square, η κορυφαία fintech, ανακοίνωσε την άφιξή της στην Ισπανία μετά από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα Early Access. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021, επέτρεψε στις ισπανικές επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις omnichannel της Square.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικότερα οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το οικοσύστημα εργαλείων της Square- τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση του είδους της στη χώρα- που ειδικεύεται σε λύσεις λογισμικού, πληρωμών και υλικού για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Η Square του Jack Dorsey είναι πια μέρος της Block, ενός ευρύτερου επιχειρηματικού συνόλου που έγινε πρόσφατα για λόγους στρατηγικής και δυναμικής του κάθε brand, και ως παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ιδρύθηκε το 2009 και έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο. Η Square έχει προς το παρόν παρουσία σε 9 χώρες, με την Ισπανία να είναι η τέταρτη χώρα στην Ευρώπη όπου εισέρχεται, με μεγάλους ανταγωνιστές την Stripe και την Checkout.com, αλλά και η πρώτη που εγκαινιάζεται το 2022, αφότου “προσγειώθηκε” στην Ιρλανδία και τη Γαλλία πέρσι, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017.

Η Square επιδιώκει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες σε μια χώρα όπου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν το 99% των εταιρειών, ώστε να μπορούν να πωλούν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο, ενώ οι ανάγκες τους εξελίσσονται. Η Square σκοπεύει να αναπτύξει επίσης υπηρεσίες υποστήριξης στα καταλανικά μέσα στους επόμενους μήνες.

Ολοκληρωμένες λύσεις για πολλαπλές επιχειρηματικές ανάγκες

Με μια σουίτα προϊόντων που ενσωματώνονται πλήρως μεταξύ τους, η Square προσφέρει one-stop λύσεις για μια ποικιλία επιχειρηματικών αναγκών: από τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, την αποδοχή πληρωμών με φυσικές και ηλεκτρονικές κάρτες ή τη διαχείριση των αποθεμάτων ενός εμπόρου λιανικής, μέχρι τον έλεγχο μιας πολυάσχολης κουζίνας εστιατορίου, τον προγραμματισμό ραντεβού, την τιμολόγηση πελατών, τη διαχείριση εργαζομένων και την πώληση ηλεκτρονικών δωροκαρτών, μεταξύ πολλών άλλων υπηρεσιών που εξοικονομούν χρόνο για τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Στα χνάρια της Facebook η Square: Αλλάζει το όνομά της σε Block

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις