Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στα χνάρια της Facebook η Square: Αλλάζει το όνομά της σε Block

Η εταιρεία συστημάτων πληρωμών Square του Jack Dorsey, επαναπροσδιορίζει την στρατηγική του brand της ενόψει της νέας χρονιάς προχωρώντας σε αλλαγή της νομική επωνυμίας της εταιρείας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, χθες Τετάρτη. Στο εξής ο παγκόσμιος ηγέτης του fintech θα αποκαλείται “Block”, ενώ το brand της Square θα διατηρήσει την επωνυμία του ως υπηρεσία διαχείρισης πληρωμών, όντας μέρος της νέας επιχειρηματικής οντότητας η οποία περιλαμβάνει επίσης το Cash App και το TIDAL.

“Το Block είναι ένα νέο όνομα, αλλά ο στόχος μας ως προς την οικονομική ενίσχυση των καταναλωτών παραμένει ο ίδιος. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που αναπτυσσόμαστε ή αλλάζουμε, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε εργαλεία για να αυξήσουμε την προσβασιμότητα στην οικονομία” δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της εταιρείας διαχείρισης πληρωμών, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Twitter.

Μέσω της αλλαγής στην επωνυμία, η εταιρεία θέλει να διαχωρίσει τη νομική επωνυμία από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο δυναμικό της ώστε εκείνες να αναπτύξουν με μεγαλύτερη δυναμική το δικό τους brand.

“Η Block συνιστά ένα εκτεταμένο οικοσύστημα πολλών επιχειρήσεων, με κοινό άξονα την προσφορά μεγαλύτερων οικονομικών δυνατοτήτων, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα, καταναλωτές καλλιτέχνες, developers και πωλητές” τονίζεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση, ενώ η εταιρεία επισημαίνει πως η αλλαγή της επωνυμίας θα δημιουργήσει χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Jack Dorsey: Τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τον δισεκατομμυριούχο entrepreneur

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις