Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα τηλεοπτική καμπάνια για την ασφάλιση κατοικίας από την Anytime της INTERAMERICAN

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια έχει έντονα συναισθηματικά στοιχεία, εστιάζοντας στην ξεχωριστή σημασία που έχει το σπίτι στη ζωή των ανθρώπων.

Καθώς η κλιματική αλλαγή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα ευαισθητοποιούν όλο και περισσότερο τον κόσμο για την ανάγκη ασφαλιστικής προστασίας της περιουσίας του, η Anytime, το direct brand της INTERAMERICAN ξεκινάει την επικοινωνία της τη νέα χρονιά, με μία καμπάνια αφιερωμένη στην ασφάλιση κατοικίας.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια έχει έντονα συναισθηματικά στοιχεία, εστιάζοντας στην ξεχωριστή σημασία που έχει το σπίτι στη ζωή των ανθρώπων. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το σπίτι μας αποτελεί το καταφύγιό μας, μάς προσφέρει ασφάλεια και στεγάζει στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Anytime δίνει τη δυνατότητα σήμερα σε όλους να προστατεύσουν το σπίτι τους από απρόοπτα καθημερινά γεγονότα, αλλά και από φυσικές καταστροφές, σε πολύ προσιτή τιμή ξεκινώντας από 9 ευρώ τον μήνα. Η εμπειρία της ασφάλισης στην Anytime είναι μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία, που προτείνει την καλύτερη εξατομικευμένη λύση, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Πηγαίνει όμως και ένα βήμα πέρα από τα κλασικά όρια της ασφάλισης, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη φροντίδα για το σπίτι, εξασφαλίζοντας μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις για τους ασφαλισμένους.

Συγκεκριμένα, η Anytime διαθέτει τις παρακάτω επιλογές ασφάλισης κατοικίας:

  • Economic, για βασική κάλυψη με το οικονομικότερο κόστος
  • Value, για υψηλότερη προστασία από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες
  • Premium, για πλήρη κάλυψη της κατοικίας

Τα προγράμματα Anytime Home χαρακτηρίζονται από ευελιξία, ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, πλήρεις καλύψεις και ξεκάθαρους όρους. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένα τόσο για ιδιοκτήτες, όσο και για ενοικιαστές, με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο και καλύπτουν το κτίριο, το περιεχόμενο του σπιτιού ή συνδυαστικά και τα δύο.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια

Διαβάστε επίσης:

Η Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN δημιουργεί μια νέα εποχή στην ασφάλιση

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις