SoftOne: Υπερήφανος χορηγός του ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon

Newsroom
2'

Η SoftOne, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης καινοτόμων συστημάτων ERP/CRM και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, υποστηρίζει δυναμικά και συμμετέχει στον Μαραθώνιο Καινοτομίας ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon, που διοργανώνεται (υβριδικά) στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2022, από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) σε συνεργασία με την CrowdPolicy.

Πρόκειται για μία τεχνολογική δράση ανοιχτής καινοτομίας, με στόχο την ενεργοποίηση του οικοσυστήματος καινοτομίας για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Με πολυετή δραστηριοποίηση και ισχυρή τεχνογνωσία στην ανάπτυξη καινοτόμων cloud λύσεων, η SoftOne έχει δημιουργήσει την υπηρεσία Soft1 ePass, η οποία συμβάλλει έμπρακτα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, παρέχοντας τη δυνατότητα ψηφιοποίησης κάθε διαδικασίας που εμπλέκει ανάγκες ταυτοποίησης των πολιτών.

Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσονται από την πολυπλοκότητα και τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που συνεπάγεται η εφαρμογή παραδοσιακών μεθόδων ταυτοποίησης και μειώνουν δραστικά το χρόνο αναμονής κάθε διαδικασίας (ταυτοποίησης), βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των εμπλεκόμενων πολιτών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Καινοτομίας ΕΚΔΔΑ Gov 5.0 Hackathon, διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://crowdhackathon.com/ekdda-hackathon/

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα βραβεία του hackathon για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.