Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η JPMorgan άνοιξε lounge στο metaverse

Η πρώτη θεσμική τράπεζα που μπαίνει στον κόσμο του metaverse.

Η JPMorgan έγινε η πρώτη τράπεζα που άνοιξε σαλόνι στον εικονικό κόσμο Decentraland, στρέφοντας το βλέμμα στο metaverse. Η τράπεζα άνοιξε το σαλόνι της Onyx, βασισμένο σε blockchain Decentraland, γεγονός που συνέπεσε με τη δημοσίευση ενός εταιρικού εγγράφου σχετικά με τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το metaverse. Η εταιρεία στο σχετικό έγγραφο σημείωσε τις απεριόριστες ευκαιρίες που προκύπτουν από το metaverse, παίρνοντας σαφή θέση για την μελλοντική λειτουργία και εξυπηρέτηση που μπορεί να διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η επιτυχία της οικοδόμησης και της κλιμάκωσης στο metaverse εξαρτάται από την ύπαρξη ενός ισχυρού και ευέλικτου οικονομικού οικοσυστήματος που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται απρόσκοπτα μεταξύ του φυσικού και του εικονικού κόσμου. Η προσέγγισή της τράπεζας για τις πληρωμές και τη χρηματοοικονομική υποδομή θα επιτρέψει την ανάπτυξη αυτής της διαλειτουργικότητας.

Μπορεί να μην έχουν πειστεί όλες οι τράπεζες από το metaverse αλλά η διευθύνουσα σύμβουλος της ψηφιακής τράπεζας Starling, Anne Boden, έριξε πρόσφατα μια ματιά στα σχέδια του Facebook, υπενθυμίζοντας ότι το 2006 μια τράπεζα άνοιξε υποκατάστημα στο Second Life, κάνοντας πολλά βήματα μπροστά και παρέχοντας έτσι μια 24/7 επαφή στους πελάτες μέσω μιας εφαρμογής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις