Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wolt: Νέα dark stores στα νότια προάστια της Αθήνας και Θεσσαλονίκη

Τρία νέα dark stores προστέθηκαν στο δίκτυο του Wolt Market στο πλαίσιο της γεωγραφικής επέκτασης της υπηρεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το νέο dark store στη Γλυφάδα εξυπηρετεί ήδη τα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ το dark store της Κατεχάκη εξυπηρετεί τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στις περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας. Ταυτόχρονα, ένα νέο dark store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προστέθηκε στο δίκτυο του Wolt Market στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το δίκτυο dark stores του Wolt Market αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, ενώ οι πελάτες της Wolt μπορούν να έχουν στην πόρτα τους τα ψώνια του σούπερ μάρκετ σε λίγα μόνο λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 00:00. Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market συνεχίζουν επίσης να προσφέρονται πάνω από 2.500 κωδικοί μαζί με νέες ετικέτες για όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store στη Γλυφάδα είναι Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Ελληνικό, από το dark store στην Κατεχάκη οι περιοχές Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Κυψέλη, Παπάγου, Χολαργός και Ψυχικό και από το dark store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι περιοχές Αμπελόκηποι, ‘Ανω Πόλη, Βαρδάρης, Εύοσμος, Κέντρο, Kορδελιό, Πολίχνη, Σταυρούπολη και Συκιές.

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt επένδυσε στην ανάπτυξη ενός δικτύου dark stores, το οποίο διευρύνεται ταχύτατα και λειτουργεί συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, μαζί με τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του Wolt Market.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις