Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η WATT+VOLT “πατάει γκάζι” στην ηλεκτροκίνηση με νέες συνεργασίες

Η WATT+VOLT αναπτύσσει νέες συνεργασίες επεκτείνοντας το δίκτυο φόρτισης αυτοκινήτων Chargespot.

Η WATT+VOLT εξελίσσεται σταθερά στον τομέα της πράσινης ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης με τη συστηματική επέκταση του Chargespot, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών, σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα. 

Στο δυναμικό του δικτύου προστέθηκαν 4 νέα μέλη: Τα θεματικά πάρκα “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας και το “Μια φορά κι έναν καιρό” στην Αυλώνα, το παράρτημα της αλυσίδας καφέ Gregory’s Cafe στο Κιάτο και το ξενοδοχείο Aegli Arachova. Με τις νέες αυτές συνεργασίες, η WATT+VOLT δίνει πλέον πράσινο χαρακτήρα στην ψυχαγωγία, την αναψυχή και τη χαλάρωση των οδηγών ηλεκτροκίνητων αμαξιών προετοιμάζοντας τους ταυτόχρονα για βιώσιμες εξορμήσεις στην εξοχή. 

Με πρόσβαση σε παραπάνω από 250.000 φορτιστές, το Chargespot αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση στην ηλεκτροκίνηση, με την υπογραφή της WATT+VOLT, τόσο για τους ιδιώτες κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων όσο και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εταιρικού τους στόλου. 

Με γνώμονα την καινοτομία, διαθέτει τη δική του εύχρηστη εφαρμογή στην οποία οι κάτοχοι μπορούν να βρουν τον κοντινότερό τους φορτιστή ώστε να είναι “γεμάτοι” ενέργεια όπου και αν βρίσκονται, φορτίζοντας το όχημά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η WATT+VOLT “πατάει γκάζι” στην ηλεκτροκίνηση με το Chargespot, συμβάλλοντας ενεργά και στην ανάπτυξη πιο βιώσιμων κοινωνιών. 

Διαβάστε επίσης:

Η WATT+VOLT στο Connected Vehicle Conference με το Chargespot

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις