Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Walmart και Spotify συνεργάζονται για δωρεάν υπηρεσίες σε συνδρομητές

Η Walmart συνεργάζεται με το Spotify παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση σε Premium υπηρεσία και συνδρομές.

Η Walmart αναπτύσσει μια νέα συνεργασία με το Spotify, την υπηρεσία streaming μουσικής, για να προσφέρει νέα οφέλη για τα μέλη της συνδρομής Walmart+. Από χθες, τα μέλη του Walmart+ θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Spotify Premium για έξι μήνες.

Τα μέλη μπορούν να κάνουν streaming τραγούδια χωρίς διαφημίσεις και να έχουν απεριόριστες παραλείψεις, μαζί με την αναπαραγωγή “οποιουδήποτε τραγουδιού οπουδήποτε” και να κατεβάζουν μουσική για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Η Walmart ανακοίνωσε επίσης ότι θα δώσει δωρεάν συνδρομές Walmart+ σε όλους τους υπαλλήλους πλήρους και μερικής απασχόλησης που εργάζονται στα καταστήματά της, στα κέντρα διανομής και αποθήκευσης. Στον ανταγωνισμό μεταξύ της Walmart και των νεότερων ψηφιακών ανταγωνιστών της όπως η Amazon που κατέληξε το 2021 με μεγαλύτερο κομμάτι των δαπανών λιανικής από τη Walmart.

Ο λόγος ήταν μια έκρηξη της δραστηριότητας του τέταρτου τριμήνου, κατά την οποία η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου διεκδικεί πλέον μερίδιο 9,4% των αγορών λιανικής πώλησης. Η Walmart, αντίθετα, είχε 8,6% με μερίδιο 10,6% στις λιανικές πωλήσεις για την Amazon το τέταρτο τρίμηνο, γεγονός που ώθησε την Amazon μπροστά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις