Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Space Hellas: Στον “αέρα” το νέο custom-based site από την Generation Y

Με μοντέρνα αισθητική και σχεδιασμό που αντιπροσωπεύει έναν σύγχρονο Digital Integrator, το νέο custom-made website της Space Hellas, είναι «live» από την Generation Y – International eBusiness Hub.

H νέα ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας είναι εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες προβολής του ευρύτατου portfolio προϊόντων και υπηρεσιών της Space Hellas.

Ταχύτατο και εντυπωσιακό, σχεδιασμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, το website της Space Hellas, προσφέρει στον χρήστη άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της online παρουσίασης της εταιρείας, λόγω της αναλυτικής αρχιτεκτονικής της πληροφορίας στην οποία προχώρησε η ομάδα της Generation Y. Παράλληλα, αναδεικνύει όλα εκείνα τα στοιχεία που τη διαφοροποιούν και της προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο τεχνολογικό γίγνεσθαι.

Στο περιεχόμενο του website παρέχονται πληροφορίες για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και “live” μετάδοση της ημερήσιας κίνησης της μετοχής της Space Hellas που υλοποιήθηκε με ειδικό λογισμικό και integration διαφορετικών συστημάτων.

Το νέο website της Space Hellas, υπογράφει η Generation Y – International eBusiness Hub, ηγέτιδα του ψηφιακού μετασχηματισμού εδώ και 22 χρόνια, η οποία αφοσιωμένη στην παροχή ρηξικέλευθων λύσεων και βάσει της βαθιάς τεχνογνωσίας που τη διέπει, αναδεικνύει όλα εκείνα τα στοιχεία που διαφοροποιούν το διεθνές πελατολόγιό της, κατατάσσοντάς το στην αιχμή του τεχνολογικού δόρατος.

Επισκεφθείτε το website εδώ: www.space.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Space Hellas εκσυγχρονίζει την ενεργειακή διαχείριση του αεροδρομίου

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις