“Χρυσή” για τέταρτη σερί χρονιά στα Greek Exports Awards η Generation Y

Με το Gold βραβείο στις κατηγορίες Top Services Export Company (για τέταρτη χρονιά) και Top Export Consultant διακρίθηκε στα Greek Exports Awards η Generation Y – International eBusiness Hub, η ελληνική πολυεθνική που δραστηριοποιείται στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η συγκεκριμένη διάκριση, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζει το προηγμένο επίπεδο συμβουλευτικής που προσφέρει στο παγκοσμίου βεληνεκούς πελατολόγιό της καθώς διατηρεί γραφεία σε 10 χώρες και εξαγωγική δραστηριότητα σε ακόμη 24, μέσω της ευρείας τεχνογνωσίας της.

Η απονομή των Greek Exports Forum & Awards 2021 πραγματοποιήθηκε σε υβριδική εκδήλωση με στόχο να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας. Η βράβευση, θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, διοργανώθηκε για 10η χρονιά υπό την αιγίδα της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις