Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Starfan: Στην Ελλάδα η trending πλατφόρμα που στέλνεις ευχές μέσω celebrities

Ήρθε το Starfan, η νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιλέξεις.

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Starfan είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Στην πλατφόρμα του Starfan μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο Starfan.gr θα βρει κανείς και αγαπημένα icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς την ευκαιρία να μοιράσει χαρά και για καλό σκοπό.

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ποιος θα είναι ο πρώτος star που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για σένα το δικό σου, μοναδικό βίντεο για να σταλεί στα αγαπημένα πρόσωπα και να το μοιραστείτε.

Πως λειτουργεί το Starfan; 

Τα βήματα είναι απλά.

  • Είσοδος στην πλατφόρμα Starfan.gr
  • Επιλογή του star και καταγραφή του μηνύματος – ευχής της επιθυμίας.
  • O star ετοιμάζει το βίντεο όπως το θες!
  • Το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς!

Λίγα μόνο κλικ μακριά από το πιο ευρηματικό, προσωποποιημένο, εύκολο και value for money δώρο, που θα χαρίσει μια νέα εμπειρία χάρη σε μια ευχή με ένα Starfa!

Περισσότερα στο Starfan.gr, στο Instagram και στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις