Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα έκδοση του iOS για “copy paste” από iPhone σε iPad με το χέρι

Τώρα ο χρήστης θα μπορεί με μια χειρονομία pinch να σύρει μια εικόνα από την μία συσκευή στην άλλη με μια απλή αντιγραφή επικόλληση.

Το iOS αποκτά όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά με κάθε νέα έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα από αυτά δεν είναι τόσο προφανή, αποτελώντας εξαιρετική “τροφή” για το TikTok. Υπάρχουν δηλαδή πράγματα που πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν για το iPhone ειδικά όταν το περιεχόμενο φιλοξενείται από ένα τρίτο μέρος. Για να το μάθουν, όμως, τα άτομα χρειάζεται να ενημερώνουν τις “Προτιμήσεις απορρήτου” και να πάνε κατευθείαν στην “Διαχείριση των ρυθμίσεων“.

Γνωρίζοντας πιθανότατα τις μακροχρόνιες “λειτουργίες συνέχειας” της Apple (continuity features) και το νεότερο “Universal control” (καθολικό έλεγχο), μπορεί να μην φαίνεται σαν κάτι το πρωτοποριακό το “copy paste” συνδέσμων από το iPhone στο Macbook π.χ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ούτε οι πρώην υπάλληλοι της Apple γνώριζαν ότι τώρα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη χειρονομία pinch για να πάρει και να αφήσει εικόνες μεταξύ του iPhone και του iPad  σαν να είναι ένας τυπικός tech-savvy.

Πρόκειται για τις ίδιες παλιές λειτουργίες που υπάρχουν εδώ και μήνες, απλά πιο cool και πιο εντυπωσιακές. Εφόσον λοιπόν χρησιμοποιείτε δύο συσκευές Apple με οθόνη αφής με το ίδιο Apple ID,  η λειτουργία αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη. Για τους περισσότερες χρήστες Apple προϊόντων αυτό δεν ήταν ευρέως γνωστό για αυτό και μια τέτοια δυνατότητα φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην εφαρμογή της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις