Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Netflix πρόσθεσε νέα κατηγορία για ταινίες μικρού μήκους

Κατόπιν αιτήματος του Pete Davidson, μέσω της εκπομπής Saturday Night Live, η πλατφόρμα ακολουθεί τα βήματα του Cinobo με μια νέα κατηγορία που προσεγγίζει ένα ακόμη κοινό.

Το Netflix πρόσθεσε μια κατηγορία ταινιών “μικρού μήκους” ως απάντηση στην ωδή του Pete Davidson στο Saturday Night Live. Ο ίδιος ζήτησε ταινίες μικρότερες από μία ώρα και 30 λεπτά και το Netflix έκανε ένα tweet με quote από το ραπ του SNL στο Twitter, σχολιάζοντας την πρόταση ως μια “καλή ιδέα” και παραπέμποντας στη νέα κατηγορία ταινιών μικρού μήκους στο Netflix.

Στην πλατφόρμα πλέον θα υπάρχει μια λίστα με ταινίες – οργανωμένες ανά είδος – που δεν θα απαιτούν πολλές ώρες προβολής στον καναπέ, όπως οι Zoolander, Death at a Funeral, Monty Python and the Holy Grail, Midnight in Paris και πολλές άλλες. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει μερικούς από τους τίτλους που αναφέρθηκαν στο σκετς του SNL, όπως το Driving Miss Daisy και το The Lion King.

Η νέα αυτή προσθήκη, όμως, δεν φαίνεται ακόμη να υπάρχει στην εφαρμογή. Η εκπρόσωπος του Netflix Kumiko Hidaka ανέφερε σχετικά ότι η νέα λίστα έχει γίνει παρόλα αυτά διαθέσιμη από την Δευτέρα 4 Απριλίου, λέγοντας ότι μπορεί κανείς να την βρει σε όλες τις συσκευές αν κάνει μια αναζήτηση.

Οι χρήστες λοιπόν που προτιμούν ταινίες μικρού μήκους, δεν έχουν παρά να ευχαριστήσουν τον Davidson γι’ αυτήν την εξέλιξη. Μπορεί το Netflix να είχε ήδη μια κατηγορία ταινιών 90 λεπτών, η οποία είναι ουσιαστικά ένα αντίγραφο της κατηγορίας ταινιών μικρού μήκους, αλλά η αλλαγή αυτή κάνει τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα, αφού μια ταινία 90′ σίγουρα ακούγεται μεγαλύτερη από μια ταινία μικρού μήκους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις