Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νοσηλεία ΤΩΡΑ: Η πιο σύγχρονη επιλογή της νέας ψηφιακής εποχής

Η επιστημονική περίθαλψη και η ιατρική φροντίδα έρχονται πλέον στο σπίτι ταχύτατα με ένα... κλικ.

Μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των επαγγελματιών υγείας, η «Νοσηλεία Τώρα», καινοτομεί προσφέροντας πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι με έμπειρους και εξειδικευμένους νοσηλευτές. Στόχος της είναι ο ασθενής να έχει τη μέγιστη υγειονομική περίθαλψη με άμεση και άψογη παρακολούθηση στο περιβάλλον του χωρίς καμία ταλαιπωρία μετακίνησης και χωρίς τον κίνδυνο ενδο-νοσοκομειακών λοιμώξεων.

Η αγάπη για τον ασθενή και η σωστή περίθαλψή του αποτελούν  προτεραιότητα του νοσηλευτικού προσωπικού της εταιρείας, που διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Κλειδί για την παροχή του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της «Νοσηλεία Τώρα» είναι τόσο η εστίαση στις ατομικές ανάγκες των ασθενών όσο και η ομαδική παρέμβαση του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού της για την ολοκληρωμένη φροντίδα και την πρόοδο της υγείας τους, η οποία πραγματοποιείται στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις, αλλά και οι συνεργασίες με άλλους επαγγελματίες υγείας ώστε να διασφαλίζεται για τον ασθενή ένα ασφαλές περιβάλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μια αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματιών υγείας

Η «Νοσηλεία Τώρα» ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2017 ως μια νεοφυής επιχείρηση με εντυπωσιακή ανάπτυξη την τελευταία 5ετία στον κλάδο του healthcare και σήμερα είναι μέλος του Elevate Greece. Αποτελεί ιδέα του CEO της εταιρείας Κωνσταντίνου Γκέκα, ο οποίος είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής με μεταπτυχιακό τίτλο. Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, αφοσιωμένος στο όραμά του για τη νοσηλεία κατ’ οίκον. Μάλιστα, το 2021 συμμετείχε επιτυχημένα στην 85η ΔΕΘ, έχοντας παρουσία στο περίπτερο του υπουργείου Ανάπτυξης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο κοινό.

Πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο, η διεπιστημονική της ομάδα ανταποκρίνεται σε εξειδικευμένες απαιτήσεις με προτεραιότητα το υψηλότερο status ιατρικών-νοσηλευτικών υπηρεσιών στον ασθενή, απαλλάσσοντάς τον από την ταλαιπωρία των δημόσιων δομών υγείας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη σύστασή της, η εταιρεία εξελίχθηκε σε έναν δυνατό «πάροχο» υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον κλάδο της υγείας, κατορθώνοντας να εδραιωθεί μέσα από την προσφορά των καινοτόμων υπηρεσιών της και την αξιοποίηση τεχνολογικών λύσεων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ασθενή. Μάλιστα, η αναγνώριση της εξαιρετικής της πορείας επισφραγίστηκε μέσα στην προηγούμενη χρονιά, με δύο τιμητικές διακρίσεις στα βραβεία του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Business Model –Startups και Business Growth–Startups.

Η «Νοσηλεία Τώρα» διαθέτει πιστοποίηση ISO9001 για όλες τις υπηρεσίες της, γεγονός που αποδεικνύει τα υψηλά standard παροχής τους. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μόνη εταιρεία νοσηλείας κατ’οίκον πιστοποιημένη με το ISO Covid Shield, καθώς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο συνέχισε απρόσκοπτα το έργο της, προσφέροντας υπηρεσίες πρωτίστως με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, ενώ παράλληλα συνέβαλε στην αποφόρτιση του συστήματος υγείας χωρίς την περαιτέρω διασπορά του ιού. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή και με γνώμονα αξίες όπως υπευθυνότητα, ακεραιότητα, ομαδικότητα και αφοσίωση, η «Νοσηλεία Τώρα» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, όπως:

  • Eξέταση για τον κορωνοϊό Covid-19
  • Ενδοφλέβια χορήγηση ορού και αντιβιώσεων
  • Περιποίηση κατακλίσεων και τραυμάτων
  • Ένεση Υποδόρια – Ενδομυϊκή
  • Ένεση Εξωσωματικής
  • Εμβολιασμός – Εμβόλιο εποχικής γρίπης
  • Τεστ γρίπης
  • Αιμοληψίες – Αιμοληψία σε μικρά παιδιά και βρέφη (και μέσω ΕΟΠΥΥ)
  • Εξετάσεις αίματος και εξετάσεις ούρων
  • Αναρρόφηση τραχειοβρογχικών εκκρίσεων
  • Αλλαγή – τοποθέτηση ουροκαθετήρα Foley (διουρηθρηκός – υπερηβικός)
  • Αλλαγή – τοποθέτηση ρινογαστρικού σωλήνα LEVIN
  • Αέρια αίματος
  • Κοπή ραμμάτων (μεταλλικών – υφασμάτινων)

Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες του ασθενή όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, διαθέτοντας πάνω από 15 πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες που βρίσκονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και είναι σε ετοιμότητα ώστε να φτάνουν το συντομότερο δυνατό όπου χρειαστεί. Παράλληλα, το σύγχρονο τηλεφωνικό της κέντρο παρέχει άμεση επίλυση οποιουδήποτε ερωτήματος σχετικά με το θέμα υγείας του ασθενή ώστε να εξασφαλίσει, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό του, μια ολοκληρωμένη νοσηλεία κατ’ οίκον.

Με όραμα τη νοσηλεία κατ’ οίκον χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Έχοντας εδραιωθεί στην Αττική, όπου και βρίσκεται ο μεγάλος όγκος περιστατικών, στόχος της εταιρείας «Νοσηλεία Τώρα» είναι η επέκταση και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ασθενείς ανά την επικράτεια, αλλά και η καθετοποίηση στον εργαστηριακό τομέα με τη δημιουργία διαγνωστικού κέντρου και πολυϊατρείων. Σε μια εποχή κατά την οποία ο τομέας της υγείας πλήττεται καθημερινά σε πολλαπλά επίπεδα, με ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, η «Νοσηλεία Τώρα», ως μια ανθρωποκεντρική εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη φιλανθρωπική της δράση στην κοινωνία μέσα από τη χορηγική συνεργασία της με την Κιβωτό του Κόσμου, τα ΧΩΡΙΑ SOS, την ΕΛΕΠΑΠ, το MAKE A WISH και το ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ως αρωγός στην προσπάθεια στήριξης χιλιάδων ανθρώπων, ενισχύοντας και στηρίζοντας τις δομές της κοινωνίας που το έχουν ανάγκη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις