Το ΚΜΟΠ διοργανώνει online event για τις γυναίκες στην τεχνολογία

Κεντρικό θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης θα είναι η «Η γυναικεία χειραφέτηση στην ψηφιακή εποχή» στα πλαίσια του προγράμματος ΕQUALS-EU.

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 και ώρα 11.00-13.30 ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Η γυναικεία χειραφέτηση στην ψηφιακή εποχή», με στόχο να αναδείξει τον ρόλο των γυναικών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην εργασία, ειδικότερα στον τομέα της τεχνολογίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν σημαντικές εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, της γυναικείας ενδυνάμωσης και επιχειρηματικότητας, όπως οι: Εύα Καϊλή, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Ράνια Σβίγκου, Υπεύθυνη Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top, Μαίη Ζαννή, Συνιδρύτρια & Πρόεδρος, Women Act, Δήμητρα Λέτσα, CEO & Publisher, Moonshot.news, Έρη Παυλάκη, Συνιδρύτρια & CEO, Women Do Business, Νατάσα Γρηγοράκη, Συνιδρύτρια, Women Do Business & Συνιδιοκτήτρια – CEO καταστήματος τηλεφωνίας, Δάφνη Τσεβρένη, Co-Founder και Οικονομική Διευθύντρια, Clio Muse Tours, και Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Πολιτικός Μηχανικός.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει η Δρ Αντωνία Τορρένς, Γενική Διευθύντρια του ΚΜΟΠ, ενώ ο Απόστολος Αλτιπαρμάκης, Υπεύθυνος έργων στον οργανισμό, θα παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕQUALS-EU για την ενίσχυση του ρόλου των γυναικών στον τομέα της τεχνολογίας και την ισότητα των φύλων στην ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώνεται και η εκδήλωση. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και Γενική Διευθύντρια στην οικονομική και πολιτική, ηλεκτρονική εφημερίδα Grtimes.gr, Μαρία Σαμολαδά.

Για την παρακολούθηση της συζήτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο, βλέποντας αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις