Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Natech

Τον Mathias Schütz, ανώτερο στέλεχος στον τομέα του τραπεζικού λογισμικού, ενέταξε προ ημερών στην Συμβουλευτική Επιτροπή της, η Natech, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της λειτουργίας της και υλοποίησης των φιλόδοξων σχεδίων της. Η Natech, αποτελεί μια Fintech εταιρεία που εδρεύει στα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ανάπτυξης και διάθεσης τραπεζικής τεχνολογίας και υπηρεσιών σε τοπικές, εθνικές και πολυεθνικές τράπεζες και παρόχους πληρωμών σε ολόκληρο τον κόσμο, με βάση τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των πελατοκεντρικών συστημάτων της. 

Ο κ. Schütz ειδικεύεται στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και στις τραπεζικές λύσεις τεχνολογίας, ενώ για περισσότερες από δύο δεκαετίες συνέβαλε στην ανάπτυξη της Avaloq, λειτουργώντας σε διάφορους εκτελεστικούς ρόλους ως υπεύθυνος για την εθνική και διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη και την παράδοση έργων μεγάλων πελατών. Έπειτα από την ολοκλήρωση της πώλησης της Avaloq στη NEC, ο Mathias Schütz εντάχθηκε στην SEBA Bank το φθινόπωρο του 2021 ως επικεφαλής πελατών και τεχνολογικών λύσεων. Σήμερα, η Ελβετική Digital Assets τράπεζα, που διαθέτει πλήρη άδεια από την Ελβετική Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικής Αγοράς, θεωρείται ως πρωτοπόρος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, αποτελώντας τη μοναδική «έξυπνη» τράπεζα που παρέχει μια πλήρη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών που υπόκεινται σε κανονιστικό έλεγχο στην ψηφιακή οικονομία. 

Ο κ. Schütz δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του ως μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Natech, μέσω της οποίας θα μπορεί να υποστηρίξει την ηγετική ομάδα της ελληνικής εταιρείας για την ενίσχυση της θέσης της Natech ως Premier 360° Backbone Builder για Μικρά Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Μάλιστα, τόνισε πως «η εξαιρετική σουίτα ευέλικτων, αξιόπιστων και εξαιρετικά αποδοτικών λύσεων της Natech έχει αποδειχθεί ότι ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου, όσο και υπό-εξυπηρετούμενου ταυτόχρονα τμήματος της αγοράς των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων». 

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Ναυρόζογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Natech δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την ένταξη του Mathias Schütz στη Συμβουλευτική Επιτροπή της εταιρείας, υπογραμμίζοντας πως η ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία του στο χώρο, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η βαθιά και εμπεριστατωμένη κατανόησή του σε θέματα του τραπεζικού τομέα τον καθιστούν ως μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα της Natech. «Τώρα είμαστε καλύτεροι από ποτέ στο να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να λειτουργούν απρόσκοπτα, σε έναν ψηφιακά διασυνδεδεμένο κόσμο, εστιάζοντας σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τους πελάτες τους», σημείωσε ο κ. Ναυρόζογλου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις