Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σημαντική ανακατάταξη στην Ρουμανική αγορά με την εξαγορά της Logbox από την MERO

Αρκούσε μια -σημαντική, είναι αλήθεια- επιχειρηματική κίνηση, προκειμένου να υπάρξει ένα σημαντικό shift στην αγορά των πλατφορμών προγραμματισμού ραντεβού περιποιήσεων ομορφιάς στην Ρουμανία. Συγκεκριμένα, η MERO, κορυφαίο SaaS-enabled marketplace για τον προγραμματισμό ραντεβού περιποίησης μαλλιών και ομορφιάς, εξαγόρασε το Logbox, που θεωρείται ως το πλέον προηγμένο σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων και χώρων ομορφιάς στην γειτονική χώρα. 

Από την πλευρά της, η MERO θεωρείται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα της Ρουμανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο marketplace που απευθύνεται σε επαγγελματίες ομορφιάς, προκειμένου με τη σειρά τους να προβάλουν τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους, αλλά και να πραγματοποιούν online booking. Έπειτα από την προαναφερθείσα κίνηση, η MERO αποτελεί την πλέον μοναδική, όσο και ολοκληρωμένη λύση ψηφιοποίησης των χώρων ομορφιάς στην εκεί αγορά. Μάλιστα, έχει υλοποιήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ραντεβού με πελάτες σε σαλόνια ομορφιάς κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου.

Η κοινότητα MEROpro περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 εγγεγραμμένα σαλόνια ομορφιάς στο Marketplace, καθώς επίσης και τουλάχιστον 3.000 απόλυτα εξειδικευμένους επαγγελματίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων ενδιαφέροντος, όπως λ.χ. κομμωτήρια, μεικ-απ, μανικιούρ-πεντικιούρ, ανδρικό κούρεμα και ξύρισμα κ.ο.κ. Στελέχη της MERO ανέφεραν πως η εξαγορά του Logbox, τους επιτρέπει να ενδυναμώσουν την ηγέτιδα θέση που κατέχουν στον ευρύτερο τομέα των υπηρεσιών ομορφιάς στη Ρουμανία. Αυτή τη στιγμή, η αγορά περιποίησης μαλλιών, ομορφιάς και ευεξίας στη Ρουμανία διαθέτει περί τους 100.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ εμφανίζει διαρκώς ανοδικούς ρυθμούς. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις