Η SAS λανσάρει μια ισχυρή πλατφόρμα cloud analytics και AI

Αύξηση κατά 19% στα έσοδα cloud το 2021 και ιστορίες επιτυχίας σε μεγάλες εταιρείες διεθνώς.

Η SAS επενδύει σε μια ισχυρή πλατφόρμα cloud analytics και Τεχνητής Νοημοσύνης, με cloud-first λύσεις για τους συνεργάτες της. Αυτή η cloud-first προσέγγιση της SAS διευκολύνει σημαντικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της.

Το εγχείρημα αυτό συμβαδίζει με τις συνεχιζόμενες επενδύσεις σε στρατηγικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Azure, ενώ πρόσφατα, η SAS ένωσε τις δυνάμεις της με την Cosmo Tech, για να ενισχύσει τις δυνατότητες προσομοίωσης digital twin. Η νέα μελέτη Total Economic Impact™ που διεξήχθη από την Forrester Consulting, έδειξε ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το SAS® Viya® on Microsoft Azure δύναται να σημειώσουν σημαντικές αποδόσεις σε μόλις 14 μήνες χρήσης της πλατφόρμας – μάλιστα μια εταιρεία υπερτριπλασίασε την απόδοση της επένδυσής της μέσα σε τρία χρόνια.

Παρά την πίεση και την αβεβαιότητα της πανδημίας, τα παγκόσμια έσοδα της SAS από το cloud σημείωσαν αύξηση  κατά 19% το 2021, με τη δυναμική της SAS στο cloud να ενισχύεται συνεχώς. Ως αποτέλεσμα , η SAS αναπτύσσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με λύσεις που υποστηρίζουν τις βιοεπιστήμες, την ενέργεια και το martech.

Το 70% των εταιρειών που χρησιμοποιούν cloud τεχνολογίες σκοπεύουν να αυξήσουν το cloud budget τους. Η αγορά του δημόσιου υπολογιστικού cloud προβλέπεται να ανέλθει στα 800 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024, με εφαρμογή σε όλους τους κλάδους – λιανικό εμπόριο, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεπικοινωνίες, εκπαίδευση, τράπεζες, ασφαλιστικές υπηρεσίες και άλλα. 

 

Η SAS διαφοροποιείται μέσα από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης: 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της SAS σε εταιρικές και οριζόντιες λύσεις είναι ασύγκριτη, με νέες λύσεις να προστίθενται συνεχώς στην γκάμα της. Οι τελευταίες προσθήκες περιλαμβάνουν: SAS 360 Match, SAS Clinical Enrollment Simulation Cloud και SAS® Grid Guardian AI.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της SAS σε εταιρικές και οριζόντιες λύσεις είναι ασύγκριτη, με νέες λύσεις να προστίθενται συνεχώς στην γκάμα της. Οι τελευταίες προσθήκες περιλαμβάνουν:

«Μεταμορφώσαμε το χαρτοφυλάκιό μας, το οποίο πλέον είναι cloud-native και cloud-portable, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιταχύνουν τη μετάβασή τους στο cloud και να επεκτείνουν τη χρήση των analytics, της μηχανικής μάθησης και της Τεχνητής Νοημοσύνης,» δήλωσε ο Bryan Harris, Executive Vice President και Chief Technology Officer της SAS. «Εντέλει, θέλουμε η πλατφόρμα μας και οι λύσεις μας να αποτελούν βασικό κομμάτι της καινοτομίας analytics κάθε πελάτη.»

Επειδή η SAS είναι ταυτόχρονα και cloud-first και cloud-agnostic, η βοήθεια προς τους πελάτες για τη διαχείριση της πολυπλοκότητας που προκύπτει από την εντατική ανάλυση δεδομένων στο cloud είναι δεύτερη φύση της. «Οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την πολυπλοκότητα των δεδομένων ή τις λεπτομέρειες που αφορούν τα analytic workloads στο cloud, επειδή η SAS τους παρέχει την τεχνογνωσία που χρειάζονται,» δήλωσε ο Jay Upchurch, Executive Vice President και Chief Information Officer – ο οποίος ηγείται επίσης του τμήματος cloud της SAS. «Τα analytics της SAS στο cloud προσφέρουν στους πελάτες μας ένα σαφές πλεονέκτημα, είτε χρησιμοποιούν το SAS Viya, είτε κάποια άλλη λύση.»

 

Οι ομάδες του SAS Hackathon καινοτομούν με τη SAS στο cloud

Το SAS Hackathon είναι μια καινοτομία και ένα πεδίο δοκιμών για την τεχνητή νοημοσύνη στο cloud. Οι ομάδες του Hackathon χρησιμοποιούν το SAS Viya on Microsoft Azure, μαζί με εργαλεία ανοικτού κώδικα, για να βοηθήσουν στην επίλυση ορισμένων από των πιο δύσκολων κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων του κόσμου.

Στον φετινό διαγωνισμό SAS Hackathon συμμετείχαν 64 ομάδες, από 135 εταιρείες  και 75 χώρες. Μια ομάδα από την Ινδονησία χρησιμοποίησε προηγμένα analytics για να βοηθήσει την τοπική κυβέρνηση της Τζακάρτα να βελτιστοποιήσει τη διανομή της βοήθειας για τον COVID σε εκατομμύρια πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μια άλλη ομάδα από το Γουινσκόνσιν αξιοποίησε  την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει το αποτέλεσμα των πολιτικών και διαδικασιών κατάσχεσης στην κομητεία του Μιλγουόκι με στόχο τον εντοπισμό και την εξάλειψη πιθανών ανισοτήτων, προκαταλήψεων και ρατσισμού. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις