Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gerobo International: Drone Security για βιομηχανίες και επιχειρήσεις

Η χρήση της τεχνολογίας δύναται να αποφέρει οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τις βοηθά να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς

Η Gerobo International λανσάρει νέες έξυπνες λύσεις ασφαλείας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και ρομποτική.

Με σύνθημα «Πρώτα οι άνθρωποι, μετά τα ρομπότ» η Gerobo International παρέχει υπηρεσίες drone patrolling σε εταιρείες. Ειδικότερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον τομέα της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και των logistics.

Πηγή έμπνευσης αποτελούν η συνεχώς αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εξελίξεις στο πλαίσιο της αυτοματοποίησης Industry 4.0 και 5.0 και στην συνεργατική σχέση του ανθρώπου με τη ρομποτική και το IoT.

Στόχος της Gerobo είναι η δημιουργία, η παροχή και η υποστήριξη λύσεων υψηλής τεχνολογίας.

Οι κλάδοι της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και των Logistics βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων.

Η χρήση της τεχνολογίας δύναται να αποφέρει οικονομικά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τις βοηθά να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η στρατηγική της Gerobo στοχεύει στη δημιουργία ενός κερδοφόρου πελατοκεντρικού χαρτοφυλακίου, αξιοποιώντας τεχνολογικές λύσεις και διεθνείς συνεργασίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πελατών της.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρους επαγγελματίες που εργάζονται στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και την Κύπρο.

Ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, εκ των ιδρυτών της Gerobo

Οι ιδρυτές της Gerobo είναι ο Γεράσιμος Γερολυμάτος και ο Ευάγγελος Κυριακίδης.

Υπό την ηγεσία δύο εξεχουσών προσωπικοτήτων, η Gerobo επιδιώκει την προώθηση του επαγγελματισμού μέσα από αμοιβαίες συνεργασίες. Στόχος της εταιρείας είναι εμπνεύσει τους συνεργάτες της και να μοιραστεί μαζί τους τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει.

Μάλιστα, η εταιρεία επιθυμεί να γίνει ο αξιόπιστος συνεργάτης και το παράδειγμα αριστείας στις επιχειρήσεις. Οι βασικοί δείκτες απόδοσης της Gerobo είναι η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός.

Η Gerobo International γνωρίζει ότι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, γι’ αυτό και δεσμεύεται να τους παρέχει δημιουργικές και επεκτάσιμες λύσεις.

Η στρατηγική της Gerobo στοχεύει στη δημιουργία ενός κερδοφόρου πελατοκεντρικού χαρτοφυλακίου, αξιοποιώντας τεχνολογικές λύσεις και διεθνείς συνεργασίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πελατών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις