Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Evisort: Διαχείριση συμβολαίων με καινοτόμο AI τεχνολογία

H startup που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης του κύκλου ζωής των συμβάσεων, «σήκωσε» 100 εκατ. δολ. σε έναν γύρο χρηματοδότησης σειράς C

Η Evisort ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 100 εκατ. δολ. σε γύρο χρηματοδότησης σειράς C. Του νέου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η TCV με τη συμμετοχή της Breyer Capital, καθώς και των υφιστάμενων επενδυτών Vertex Ventures, Amity Ventures, General Atlantics και του ταμείου επιχειρηματικών κεφαλαίων M12 της Microsoft.

Με τη νέα χρηματοδότηση η εταιρεία θα συνεχίσει να επεκτείνει τις προσπάθειές της στην αγορά και στις πωλήσεις. Η Evisort θα επενδύσει επίσης στην ανάπτυξη νέων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό να εκδημοκρατίσουν της αξιοποίηση AI τεχνολογίας για τη διαχείριση συμβάσεων.

Η Evisort ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα ερευνητών της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ και η αποτίμησή της προσεγγίζει τα 155,6 εκατ. δολ.

Η ομάδα σχεδόν αμέσως εντόπισε την θέση της στην αγορά, παρέχοντας λύσεις σε οργανισμούς για την διαχείριση συμβάσεων και συμβολαίων. Σκοπός της Evisort είναι να αυτοματοποιήσει την διαδικασία κατανόησης και διαχείρισης συμβολαίων, μειώνοντας τον χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται.

«Αν το σκεφτείτε, κάθε φορά που μια εταιρεία πουλάει κάτι, αγοράζει κάτι ή προσλαμβάνει κάποιον, υπάρχει ένα συμβόλαιο και δεδομένα που πρέπει να επεξεργαστούν» επεσήμανε ο Co-Founder και CEO της Evisort, Jerry Ting. 

Η πλατφόρμα της Evisort χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και SaaS λογισμικό για να διαβάζει συμβάσεις, τις οποίες αναρτούν οι χρήστες. Μόλις όλα τα δεδομένα των συμβάσεων κατανοηθούν και ταξινομηθούν, η επόμενη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί είναι πώς να διαχειριστούν όλα αυτά τα δεδομένα. Το δεύτερο βασικό μέρος της πλατφόρμας της Evisort, είναι η υπηρεσία ροής εργασιών χωρίς κώδικα, όπου βοηθά τους οργανισμούς να αναλύουν και να εγκρίνουν συμβόλαια βάσει των δεδομένων που διαθέτουν. 

Η διαχείριση συμβάσεων πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά

Η συνολική αγορά για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των συμβάσεων (CLM) πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την Future Market Insights, η παγκόσμια αγορά για την CLM το 2021 απέφερε έσοδα 936 εκατ. δολαρίων και αναμένεται να φτάσει τα 2,4 δισ. δολ. μέχρι το 2029.

Η MarketsandMarkets παρέχει έναν πιο σημαντικό αριθμό, με την αγορά CLM να προβλέπεται να αυξηθεί στα 2,9 δισ. δολ. έως το 2024

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις