Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ελληνική New Co έδωσε το παρόν στην Σύνοδο Κορυφής στο Ντουμπάι

Στην Σύνοδο παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NewCo, της πρώτης ελληνικής εταιρείας blockchain, Δρ. Νίκος Μπογονικολός

H Σύνοδος Κορυφής Μελλοντικής Καινοτομίας, πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, στις 11 και 12 Μαΐου 2022.

Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NewCo A.E., της πρώτης ελληνικής εταιρείας blockchainΔρ Νίκος Μπογονικολός, ο οποίος είναι και ο συγγραφέας του πρώτου βιβλίου στα ελληνικά για το blockchain.

Ο Δρ Νίκος Μπογονικολός ανέπτυξε τις θέσεις του γύρω από τις τεχνολογίες του διαστήματος, το blockchain και το metaverse κατά τη συζήτησή του με τον Jorge Sebastiao, τον διεθνή ομιλητή ICT και έμπειρο CTO, με εξειδίκευση στους τομείς του Βlockchain, Cryptocurrency, AI, IoT, cyber security, cloud computing και big data.

Στόχος της Συνόδου ήταν η συζήτηση για το μέλλον της ανθρωπότητας, με κέντρο αποφάσεων να είναι πλέον τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Σύνοδος διοργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από το Σεΐχη Σακέρ Μπιν Μοχάμεντ Αλ Κασίμι, στο Meydan Hotel στο Ντουμπάι.

Τις εργασίες της Συνόδου χαιρέτησε ο Elon Musk της Tesla και Space X, και μεταξύ αυτών που συμμετείχαν ήταν ο πρόεδρος της Interpol H.E. Ταγματάρχης Δρ. Ahmed Nasser Al Raisi, ο Επίκ. υφυπουργός Ιατρικής Πρακτικής στο υπουργείο Υγείας Η.Α.Ε. ο Δρ Amin Hussain Al Aimri, διευθύνων σύμβουλος και CIO του Ομίλου Dubai, H.E. Khalid Al Shamsi, η Ένωση Παγκόσμιας Τράπεζας, βασιλικές οικογένειες των ΗΑΕ, κυβερνητικοί εκπρόσωποι από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, εκπρόσωποι από τη : NASA, Roscosmos, Microsoft, Marvel, Disney, Forbes, Bloomberg, VISA, UNESCO και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι που τοποθετήθηκαν για το μέλλον των καινοτομιών.

Σχετικά με τηNewCo

Για τους πολίτες Ελλάδας, Ευρώπης και διεθνώς που αναζητούν να προσδώσουν σε καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες τους ασφάλεια, ευκολία και μειωμένο κόστος, η NewCo. παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και InternetofThings (IoT) επειδή μπορεί να συνδυάσει, τη γνώση, την εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται από τη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή.

Όραμα της η ανάδειξη της εμπιστοσύνης ως βασικού συντελεστή παραγωγής- καθημερινές δράσεις και δραστηριότητες αποκτούν ασφάλεια, ευκολία και ανταγωνιστικό κόστος.

Αποστολή της, η αποτελεσματική και αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας BlockChain και InternetofThings- συνδυάζοντας γνώση, εμπειρία με την καινοτομία που απαιτείται στη σύγχρονη διεθνοποιημένη και εκθετική εποχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις