Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hack The Box & CREST συνεργάζονται για την ανάπτυξη cybersecurity δεξιοτήτων

Η κορυφαία πλατφόρμα εκπαίδευσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων σε θέματα κυβερνοασφάλειας, μοιάζει με μια τεράστια «παιδική χαρά» hacking όπου πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη της πλατφόρμας μαθαίνουν, ανεβαίνουν επίπεδο και ανταλλάσσουν ιδέες και μεθοδολογίες

Η Hack The Box, συνεργάζεται με την CREST, τον διεθνή μη κερδοσκοπικό φορέα διαπίστευσης και πιστοποίησης της κυβερνοασφάλειας, για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες-μέλη της CREST να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην επιθετική ασφάλεια. Οι δύο οργανισμοί θα παρέχουν εργαστήρια δοκιμών προσαρμοσμένα σε άτομα που σχεδιάζουν να δώσουν εξετάσεις για penetration testing και red teaming του CREST.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την ομάδα και τα μέλη του CREST για την ανάπτυξη της κοινότητας μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων του CREST», δήλωσε ο Νίκος Φούντας, Διευθυντής Επιχειρήσεων του Hack The Box. «Τα εργαστήρια θα έχουν περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό που αξιολογείται στις εξετάσεις CREST αλλά όχι το ίδιο και θα παρέχονται στην απαράμιλλη παιχνιδοποιημένη και πλήρως διαισθητική πλατφόρμα της HTB. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση του Hack The Box θα βοηθήσει στην καθοδήγηση όσων θέλουν να περάσουν τις εξετάσεις.  Αυτή θα είναι μόνο η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, με περισσότερα και συναρπαστικά έργα που θα προγραμματιστούν και θα ανακοινωθούν σύντομα».

«Το Hack The Box θα προσφέρει στα μέλη μας μια καινοτόμο και διαδραστική προσέγγιση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων», δήλωσε ο Rowland Johnson, πρόεδρος του CREST. «Τα εργαστήρια HTB θα ευθυγραμμιστούν με το διεθνώς αναγνωρισμένο πλαίσιο εξετάσεων του CREST, με εργαστήρια κάθε επιπέδου – από εισαγωγικά έως προχωρημένα – που θα είναι διαθέσιμα στην τεράστια κοινότητα HTB και CREST. Οι διαπιστευμένοι οργανισμοί CREST θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα εργαστήρια εισαγωγικού επιπέδου, με τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο σύνολο εργαστηρίων, με μειωμένο κόστος, ως αποτέλεσμα αυτής της νέας συνεργασίας. Αυτό όχι μόνο θα παρέχει καλύτερη πρόσβαση στην εκπαίδευση για τις εξετάσεις CREST, αλλά συμβάλλει επίσης στη δημιουργία μιας μεγαλύτερης αίσθησης κοινότητας σε όλα τα μέλη μας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Το Hack The Box πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και αναβάθμισης της κυβερνοασφάλειας που επιτρέπει σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και κάθε είδους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να αναβαθμίσουν τις επιθετικές και αμυντικές δεξιότητές τους στον τομέα της ασφάλειας μέσω ενός πιο ευχάριστου και ελκυστικού περιβάλλοντος μάθησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις