Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ZEBRA MotionWorks: Το μέλλον στην διαχείριση logistics

Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών κλάδων π.χ. λιανική, βιομηχανία, υγεία κ.α. ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί σε πολλές επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στη λίστα Fortune 500

Η Mobile Technology δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη βραβευμένη λύση Motionworks Location της Zebra, η οποία επιτρέπει τον εντοπισμό της θέσης κάθε μεμονωμένου asset, άρα και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποθεμάτων τους.

Ως Business Partner της Zebra στην Ελλάδα, η Mobile Technology αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης, η οποία περιλαμβάνει ανάπτυξη λογισμικού, διάθεση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης, γεγονός που επιτρέπει τόσο τον περιορισμό των απωλειών, όσο και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Με τη λύση Motionworks Location της Zebra, οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε σημαντικές δυνατότητες για πρώτη φορά. Καταρχάς, μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα assets τους (σταθερά και κινητά), συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές πηγές, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πολύτιμα δεδομένα από τους αισθητήρες τους (UWB Active RFID, WhereNet Active RFID, Bluetooth Low Energy technology, Passive RFID, αλλά και εξοπλισμός εντοπισμού τρίτων). Επιπρόσθετα, μπορούν να επωφεληθούν από την ανάλυση και συγκεντρωτική παρουσίαση αυτών των δεδομένων, λαμβάνοντας έξυπνες αποφάσεις για τις επιχειρησιακές διαδικασίες τους.    

Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών κλάδων π.χ. λιανική, βιομηχανία, υγεία κ.α. ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί σε πολλές επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στη λίστα Fortune 500. Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη λύση, η Zebra έχει τιμηθεί από την Gartner με τη διάκριση Leader στην κατηγορία Magic Quadrant for Indoor Location Services και μάλιστα, για τρία συνεχόμενα χρόνια από το 2020 μέχρι σήμερα. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις