Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CoverManager: 35 εκατ. δολ. για τον εκδημοκρατισμό του fine dining!

Η υπηρεσία online booking διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά την διαθεσιμότητα των επιχειρήσεων εστίασης- για 100 εστιατόρια με αστέρι Michelin - σε πάνω από 25 χώρες

Χρηματοδότηση 35 εκατ. δολ. εξασφάλισε η FoodTech CoverManager, με έδρα την Σεβίλλη. Η εταιρεία SaaS αποτιμάται πλέον στα 150 εκατ. ευρώ. Τα νέα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επεκταθεί περαιτέρω και να αναπτύξει νέα προϊόντα που θα βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων και στα εστιατόρια να παραδίδουν φαγητό χωρίς να εμπλέκονται πλατφόρμες τρίτων. Στο γύρο συμμετείχαν angel investors, μεταξύ των οποίων οι Félix Ruiz (Playtomic, JobandTalent, Tuenti ή Auro), Paco Ávila (Medac), Javier Gutiérrez (Grupo Dani García) και Fernando Martínez (Alia Capital Partners)

Carlos Perez, Antonio Fernandez – CEOs & Founders of CoverManager

Ο CEO της CoverManager, José Antonio Pérez, δήλωσε: «Η CoverManager είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναλάβει την ευθύνη για την ανάπτυξη της εταιρείας: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα συνεργαζόμενα εστιατόρια την τεχνολογία που χρειάζονται για να βελτιώσουν την κερδοφορία τους και να είναι πιο κοντά στους πελάτες τους. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ισπανία ως πηγή καινοτομίας και να εξάγουμε τεχνολογία για τον κλάδο της εστίασης σε κάθε γωνιά του κόσμου».

Η ισπανική Startup συνεργάζεται με περισσότερα από 6.000 εστιατόρια σε 25 χώρες, διαχειρίζεται τις κρατήσεις, βελτιώνοντας τη διαχείριση της επιβεβαίωσης και της ακύρωσης των τραπεζιών. Το να περιμένετε στην ουρά για ένα τραπέζι στο πιο πολυσυζητημένο εστιατόριο Michelin δεν είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο θα θέλατε να περάσετε ένα βράδυ. Αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Ο κόσμος της γαστρονομίας γίνεται λίγο πιο προσιτός αφού η CoverManager δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να εξασφαλίσουν, με λίγα μόνο κλικ, τραπέζι σε πάνω από 100 εστιατόρια Michelin.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις