Keanaissance: Συνέδριο για την οικοδόμηση κυκλικής οικονομίας στην Τζια

Σύνοδος κορυφής για επενδύσεις σε καινοτόμες επιχειρήσεις και ιδέες με φόντο το Κυκλαδίτικο τοπίο

Η VIVA Investment Partners έρχεται στην Τζια μαζί με την επιχειρηματική της ομάδα για την Keanaissance Edition II.

Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη Σύνοδος Καινοτομίας για Επενδυτές και Επιχειρηματίες στο νησί των Κυκλάδων.

Το Smart Island Challenge ξεκινά για την οικοδόμηση μιας κυκλικής οικονομίας στην Τζια.

Η Kea Property Company φέρνει προσωπικότητες από Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία στο νησί, για την παρουσίαση και προώθηση νέων επενδυτικών ευκαιριών

Η VIVA Investment Partners (VIP), ελβετική επενδυτική εταιρεία που επενδύει σε ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων υψηλής ταχύτητας και συμβουλεύει εισηγμένες ευρωπαϊκές εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με τις στρατηγικές τους για τις επενδυτικές σχέσεις, ανακοίνωσε σήμερα την Keanaissance Edition II στην Τζια. Πρόκειται για την τρίτη Σύνοδο Κορυφής Επενδυτών που πραγματοποιείται στο νησί, από τον Οκτώβριο του 2020. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Διοίκηση της VIP εγκαινιάζουν το άνοιγμα της KEA Property Corporation, ενώ προσελκύουν νέους Επενδυτές στην επιχειρηματική οικογένεια της VIP μέσω της Keanaissance, του Investment Club.

Αυτό το επίτευγμα φέρνει την VIP σε θέση να «μυήσει» παγκόσμιους επενδυτές στο νησιωτικό όμιλο των Κυκλάδων για την κλιμάκωση καινοτόμων λύσεων για τη δημιουργία ενός ζωντανού περιβάλλοντος εργασίας και διαβίωσης καθώς και να εισάγει νέους διεθνείς επιχειρηματίες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην Ελληνική Αναγέννηση από μια πλατφόρμα νέας γενιάς για οικολογική διαβίωση στη Νότια Μεσόγειο.

Ο opening keynote speaker της Keanaissance Edition II είναι ο David Batstone, ιδρυτής της Just Business, μιας εταιρείας επενδύσεων με σημαντική επιρροή, ο οποίος ίδρυσε την Not For Sale, μια παγκόσμια πλατφόρμα που διασώζει γυναίκες και παιδιά. Ο Batstone έχει επενδύσει σε επιχειρήσεις επόμενης γενιάς στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για περισσότερο από μια δεκαετία με επιτυχία. Πρόσφατα έγινε διευθύνων σύμβουλος της Blackstone Technology, μιας ιδιωτικής εταιρείας που αποσχίστηκε από την Blackstone Resources, μια δημόσια εταιρεία στο ελβετικό χρηματιστήριο.

Με συν-παρουσιαστές τους Co-Chief Investment Officers της VIP, Scott Fulton και Julie Meyer, η Keanaissance καλωσορίζει επίσης στη σκηνή:

 • Arnon Katz, ιδρυτή του MetaTech Foundation, που επενδύει στο μέλλον της ανθρωπότητας και φέρνει τις αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο της κρυπτογράφησης.
  τον Thomas Zeumer, τον θρυλικό ιδρυτή του κορυφαίου πρακτορείου μοντέλων που ανέδειξε τα σούπερ μοντέλα Claudia Schiffer και Heidi Klum- ο Zeumer έχει ξεκινήσει το ZEX, την πλατφόρμα για δημιουργικά ταλέντα
 • Doug Oloffson, εταίρος, Tutum Capital, κορυφαίοι επενδυτές tokenization
 • Michael Moszynski, διευθύνων σύμβουλος της London Advertising
 • Jean-Pierre Heim, παγκοσμίως αναγνωρισμένος για το έργο του στα οργανικά μουσεία και τις οικολογικές μαρίνες
 • Leanne Kovacic, ιδρύτρια της Workplace Strategy Group
 • Darya Shaterloo, ιδρύτρια της Hectocorn Group, ενός διεθνούς ομίλου χρηματοδότησης υποθηκευμένων δανείων
 • Rob Gorby, εμπορικός διευθυντής της DRIVE Software Solutions
 • Lauren Demarest, ιδρύτρια της Sweat Vacay
 • Chris Richardson, The Neo Investment Bank
 • Stephen Edkins, Digital Commerce Exchange

Το σύνθημα «Χτίστε μια ζωή από την οποία δεν χρειάζεται να πάτε διακοπές» είναι ένα από τα βασικά επενδυτικά μας θέματα της VIP και μέσω της πλατφόρμας Keanaissance και της Kea Property Corporation. «Κατά την διάρκεια της πανδημίας επεκτείναμε την πλατφόρμα μας Business Family μέσω των Συνόδων Επενδυτών, των εταιρικών διαμερισμάτων, της συνδρομής σε ιδιωτικό τζετ, της κοινής κοινότητας στην Τζια, του επενδυτικού κλαμπ και της επενδυτικής πλατφόρμας δήλωσε ο Scott Fulton, «Μέσω της πλατφόρμας μας, του δικτύου μας και της έρευνάς μας, συνθέτουμε στρατηγικές που αποφέρουν σημαντικά κέρδη για τους μετόχους και τους επενδυτές μας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Pulse Evolution, η οποία είναι ένα από τα ιδρυτικά μας μετοχικά πακέτα που εισήχθη στην VIP στην αρχή από έναν από τους ιδρυτές μας, και μέσω των παρεμβάσεων της VIP, απέδωσε 10πλάσια απόδοση στην VIP και τους συνεπενδυτές της μέσω της ΑΜΚ της FUBO.tv».

Η Keanaissance ξεκινά την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 18.00 με opening drinks στο ηλιοβασίλεμα στη Villa Carpe Diem, ενώ το Σάββατο 4 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν 12 κεντρικές ομιλίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις