Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η κάρτα της Northmill διαθέσιμη και σε Apple Pay

Η FinTech με έδρα το Όσλο επεκτείνει τις υπηρεσίες της για την βελτίωση της οικονομικής ζωής των πελατών της

Η Northmill λανσάρει νέα δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay.

Στόχος είναι η βελτίωση της οικονομικής ζωής για όλους τους πελάτες της.

Η Northmill εισήγαγε και την υπηρεσία δημιουργίας λογαριασμού και έκδοσης κάρτας – εντελώς δωρεάν. Πλέον οι κάτοχοι κάρτας της FinTech θα μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές εύκολα και γρήγορα με το iPhone και το Apple Watch τους.

Ο Tord Topsholm, Διευθύνων Σύμβουλος της Northmill, επισήμανε: «Πλέον, μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας μια τόσο καλή κάρτα και έναν άψογο λογαριασμό. Ταυτόχρονα, δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής, με ασφάλεια, μέσω Apple Pay. Θέλουμε συνεχώς να προσθέτουμε περισσότερους τρόπους για τους ανθρώπους προκειμένου να πραγματοποιούν συναλλαγές με ασφάλεια και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, δίνοντάς τους ελευθερία και τον απόλυτο έλεγχο – με εξαιρετική εμπειρία χρήσης».

Ως χρήστης, απλά προσθέτετε μια κάρτα στο Apple Pay και αρχίζετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως. Όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν μια κάρτα με το Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή, ούτε στους διακομιστές της Apple – και κάθε αγορά Apple Pay πιστοποιείται με το Face ID, το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής, με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Με το Apple Pay οι χρήστες της δωρεάν χρεωστικής κάρτας της Northmill πληρώνουν όπως θέλουν και χειρίζονται τα πάντα απευθείας στην εφαρμογή της Northmill.
Το Apple Pay γίνεται δεκτό ουσιαστικά παντού, από παντοπωλεία μέχρι εστιατόρια και φαρμακεία. Ανεξάρτητα από το αν οι αγορές γίνονται στην εφαρμογή ή online, το Apple Pay καθιστά την αγορά απλή, ασφαλή και αξιόπιστη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις