Ψήφο εμπιστοσύνης στις Startups δίνει η Κωτσόβολος

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού «MITEF Greece Startup Competition 2022» η εταιρεία τεχνολογίας έδωσε το βραβείο της κατηγορίας General Track στην ομάδα Yieldsecure που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Η Κωτσόβολος υποστηρίζει ενεργά τις Startups, για ακόμα μια φορά.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού «MITEF Greece Startup Competition 2022» η Κωτσόβολος  έδωσε το βραβείο της κατηγορίας General Track στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ». 

Οι 10 καλύτερες ομάδες που αναδείχθηκαν από την διαδικασία αξιολόγηγησης παρουσίασαν στις 27 Ιουνίου τις καινοτόμες ιδέες τους σε ένα πάνελ,  το οποίο αποτελείτο από 10 διακεκριμένους κριτές της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής σκηνής.

Την Κωτσόβολος εκπροσώπησε ο Βασίλης Μαγουλάς, Financial Payments Development Manager, ο οποίος συμμετείχε σε αυτή την εποικοδομητική διαδικασία, θέτοντας ερωτήματα και αξιολογώντας μαζί με τα μέλη της επιτροπής τις ομάδες που έφτασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού. 

Σε συνέχεια της τελικής διαδικασίας αξιολόγησης, την Τρίτη 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του φετινού διαγωνισμού, κατά την οποία εκλεκτοί καλεσμένοι του παγκόσμιου οικοσυστήματος, συνεργάτες του MITEF Greece, επενδυτές, κριτές και μέντορες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις ομάδες και να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις γύρω από το οικοσύστημα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η Κωτσόβολος ήταν παρούσα με την εκπροσώπηση του Παπίδη, Chief Technology & Business Change Officer, ο οποίος απένειμε το βραβείο της κατηγορίας General Track στην ομάδα Yieldsecure που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα ο Παπίδης ανέφερε σχετικά στη δήλωσή του: «Η συνεργασία με το MITEF και η υποστήριξη του διαγωνισμού «MITEF Startup Competition 2022» ταυτίζεται με τον προσανατολισμό της Κωτσόβολος για την ενίσχυση του χώρου της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας με το όφελος να είναι αμφίδρομο, καθώς συμβάλλουμε από κοινού στην επιτάχυνση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας και στην εξέλιξη του ελληνικού «επιχειρείν». Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και αυτούς που κατάφεραν να διακριθούν. Η συμμετοχή όλων προσδίδει ξεχωριστή σημασία στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και των start ups».

Η συμμετοχή της Κωτσόβολος σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό, αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξή της σε πρωτοβουλίες ανάδειξης νεοφυών επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτυχθούν και να κάνουν τα πρώτα τους επιτυχημένα βήματα, και γι’ αυτό δεσμεύεται, ότι θα συνεχίσει να ενισχύει ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις