Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung Galaxy Tab A υψηλών αποδόσεων

Το Galaxy Tab A, ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ tablet pc που διακρίνεται τόσο για τις επιδόσεις και λειτουργίες του όσο και την ανταγωνιστική του τιμή, κατατάσσοντας το ως ιδανική λύση για καθημερινή χρήση, παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas.

Η νέα tablet πρόταση της Νοτιοκορεατικής εταιρείας διαθέτει νέα αναλογία οθόνης 4:3, που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει ανώτερη εμπειρία θέασης, καθώς βελτιστοποιεί την προβολή των ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών βιβλίων και περιοδικών. Οι δε χρήστες ωφελούνται από μια πλήρη σειρά από προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως λ.χ. τα Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote και Microsoft OneDrive.

Χάρη στις δύο κάμερες, ανάλυσης 5MP οπίσθια και 2MP μπροστινή, το Galaxy Tab A επιτρέπει στον χρήστη να απαθανατίζει μοναδικές στιγμές σε εξαιρετική ποιότητα. Η δε λειτουργία αυτόματης εστίασης δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να “τραβούν” φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ η λειτουργία One Click επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ One Click Mode και One Click recording.

Tέλος, η ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος Android 5.0 στο νέο Galaxy Tab A εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία χρήσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις