Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα ώθηση για τις Ελληνικές Τουριστικές Startups!

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Elevate Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας

Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση των Ελληνικών Startups Τουρισμoύ υπογράφηκε σήμερα (4/7/2022).

Με σχετική ανάρτηση στο Linkedin o Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ανακοίνωσε την συνεργασία του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο.

«Για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του #ElevateGreece και του ΞΕΕ – Hellenic Chamber of Hotels – Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο. Η συνεργασία στοχεύει στην υποστήριξη, καθοδήγηση, και δικτύωση των #startup σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο, που έχει σημαντικό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία» επισήμανε ο ίδιος.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο με το δίκτυο επιχειρήσεων, την εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει αλλά και την τεχνογνωσία του σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας αναμένεται να προσφέρει εξειδικευμένα κίνητρα, παροχές και υπηρεσίες στις startup του Elevate Greece που συγκαταλέγονται στην κατηγορία Τουρισμός – Υπηρεσίες Φιλοξενίας.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις