Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμική συνεργασία Synch και Nexi: Το μέλλον του Mobile Banking

Η εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων υποστηρίζει την AIB, την Bank of Ireland, την KBC Ireland και την Permanent TSB, με την νέα συνεργασία οι Ιρλανδικές τράπεζες θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν με κορυφαίες FinTechs όπως η Revolut

Η Synch Payments ανακοίνωσε την νέα συνεργασία της με την Nexi.

Η εταιρεία που αναπτύσσει λύσεις πληρωμών μέσω smartphone, ένα προϊόν που «αναπτύχθηκε» για λογαριασμό των κορυφαίων Ιρλανδικών Τραπεζών, «ποντάρει» στην ιταλική FinTech ανοικτής τραπεζικής.

Η Synch κατασκευάζει μια εφαρμογή μεταφοράς χρημάτων, με την ονομασία Yippay, για λογαριασμό της AIB, της Bank of Ireland, της KBC Ireland και της Permanent TSB.

Η εφαρμογή θα προσφέρει στις τράπεζες και τα εξουσιοδοτημένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στους εμπόρους να λαμβάνουν πληρωμές από λογαριασμό σε λογαριασμό για συναλλαγές POS και ηλεκτρονικού εμπορίου, με μια αποτελεσματική «mobile-only» εμπειρία χρήστη για τους αγοραστές.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το έργο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις τράπεζες να αναμετρηθούν με τις τράπεζες όπως η Revolut, πήρε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών της Ιρλανδίας.

Η Nexi, η οποία έχει αναπτύξει την πλατφόρμα Jiffy που τροφοδοτεί την υπηρεσία mobile πληρωμών Bancomat Pay στην Ιταλία, έχει πλέον επιλεγεί ως πάροχος πλατφόρμας και υπηρεσιών της Synch.

Η Inez Cooper, MD της Synch Payments, επισήμανε: «Από την πρόσφατη ανακοίνωση της CCPC πριν από μία εβδομάδα είχαμε πολλές ερωτήσεις από οργανισμούς που θέλουν να ενταχθούν στην υπηρεσία. Είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή και είμαστε ευτυχείς που θα έχουμε τη Nexi να εργάζεται μαζί μας – εξασφαλίζοντας ότι έχουμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη με διαπιστευτήρια παγκόσμιας κλάσης στις ψηφιακές πληρωμές».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις