Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία της Eleven Ventures στην Ελλάδα

«Ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο ελληνικό ραντεβού μας!» δήλωσαν οι εκπρόσωποι της επενδυτικής εταιρείας μέσα από τον λογαριασμό της στο LinkedIn

H Eleven Ventures επισκέφθηκε την Ελλάδα την περίοδο 21-23 Ιουνίου προκειμένου να συναντηθεί με FinTechs, HealthTechs και διάφορες άλλες Startups του εγχώριου οικοσυστήματος.

Η επενδυτική εταιρεία συμμετέχει σε pre-seed και seed γύρους χρηματοδότησης και εδράζεται στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Στόχος της είναι η επένδυση σε «έξυπνες» ιδέες και καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της η Eleven συναντήθηκε με τους Έλληνες VC fellows της, όπως τους VentureFriends, Uni.FundGenesis Ventures, και Marathon Venture Capital.

Επίσης πραγματοποίησαν 1-to-1 συναντήσεις με έξι εταιρείες που πιθανότατα πρόκειται να συνάψουν συνεργασία, η ίδια η εταιρεία δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις παγκόσμιες φιλοδοξίες, την επιμονή και τα κίνητρα των Ελλήνων ιδρυτών.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποίησαν συζητήσεις σχετικά με την στρατηγική ανάπτυξη των επιχειρήσεων με τον ιδρυτή της Woli Fintech, Βασίλη Ζούπα. Μαζί με τον Daniel Tomov και τη Veselina Markova επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη, τα σημαντικά milostones στην πορεία και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη Woli.

«Συναντηθήκαμε επίσης με τις εταιρείες που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία το  Visa Innovation Program, τους φίλους μας από την Crowdpolicy καθώς και την ομάδα της Visa για να συζητήσουμε για το πρόγραμμα που θα προχωρήσει και μελλοντικές δράσεις. Διοργανώσαμε το πρώτο μας ελληνικό meetup για φέτος σε συνεργασία με τους φίλους μας από την Starttech Ventures – έχοντας πραγματοποιήσει δια ζώσης συζητήσεις και έχοντας περάσει ποιοτικό χρόνο δικτύωσης με την ελληνική κοινότητα των Startups» δήλωσαν οι εκπρόσωποι μέσω των Social Media της Eleven Ventures.

Στο μέλλον εκτιμάται πως η επενδυτική εταιρεία πρόκειται να επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας αφού οι εντυπώσεις από το εγχώριο νεοφυές οικοσύστημα ήταν πολύ καλές και οι ίδιοι φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της Ελλάδας.

Ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο ελληνικό ραντεβού μας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις