Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 500 χιλ. ευρώ έκλεισε η Orderit

Τέλος τα χαρτάκια και οι σημειώσεις, η νέα εποχή της παραγγελιοληψίας είναι γεγονός!

Νέα χρηματοδότηση, ύψους 500 χιλ. ευρώ εξασφάλισε η Orderit.

Η Startup έρχεται για να «λύσει» τα χέρια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης.

Το «έξυπνο» εγχείρημα του Αλέξανδρου Κούμπα και Γιώργου Σολωμού βοηθά του επιχειρηματίες να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα παραγγελίες, καθιστώντας την διαδικασία ανεφοδιασμού ενός εστιατορίου… παιχνιδάκι!

Η Orderit παρέχει την δυνατότητα real time παρακολούθησης της κάθε παραγγελίας, απλά, εύκολα και ψηφιακά.

Πλέον κάθε κίνηση στη διαδικασία παραγγελίας γίνεται μέσα από το κινητό τηλέφωνο σε ένα πλήρως ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον.

Κάθε επιχειρηματίας έχει πλέον την δυνατότητα να βρει εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο, για τις απαιτήσεις του καταστήματός του, προμηθευτή, να διαλέξει τους κατάλληλους κωδικούς και να στείλει την παραγγελία του.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα, επίσης, ελαχιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό τα περιθώρια αποστολής μιας λανθασμένης παραγγελίας, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις ενώ, με το feauture ιστορικού παραγγελιών και ανάλυσης δεδομένων οι μελλοντικές παραγγελίες πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο «έξυπνα».

Αυτή την στιγμή η Orderit συνεργάζεται με τα πιο «in» εστιατόρια της Αθήνας όπως το μποέμ Diego στην καρδιά του κέντρου, τον Μαύρο Χοίρο στα Βόρεια Προάστια και το Arch.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις